Avem un nou Guvern, avem un nou prim-ministru, Ciuca, avem ministri noi dar si vechi . Avem la guvernare aceleasi partide care conduc Romania de 30 de ani, PSD si PNL, plus UDMR.


Fostul premier PSD, Sorin Grindeanu, de data asta noul ministru al transporturilor a descoperit cu stupoare ca in toti acesti ani s-au cheltuit zeci, daca nu sute de milioane de euro pentru carioci, harti, studii, desene iar rezultatul il vedem cu totii.


Nu avem drumuri, autostrazi, infrastructura de transport, iar din cauza acestui lucru tara este divizata, intre zone care s-au dezvoltat si zone ramase mult in urma din care romanii fug, mai mult afara.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN


Dar PSD-ul, cu tot cu Grindeanu unde a fost pina acum, ca sunt la putere de 30 de ani? Ca doar hartile si desenele nu au fost facute de voi, de noi. Asa ca, Grindeanu a promis ca vine cu un plan de transport pe 10 ani, in valoare de 73 de miliarde de euro. Alt Guvern, alt ministru, alt plan.
Adrian Caciu, noul ministru al finantelor, ce-i drept nou in politica, descopera ca bugetul de stat, de care toti trag pentru bani, nu numai ca nu are bani pentru toata lumea, dar ii si risipeste!


De fapt toata administratia publica, politica si aceleasi partide toaca de 30 de ani banii pe care voi, noi ii platim prin taxe si impozite. Iar rezultatul e cel care il vedeti, ca sa-l citez pe Grindeanu.


De 7 ani, Presedintele Iohannis, profesor de fizica la baza, tot descopera in fiecare an ca avem nevoie de educatie.Intre timp, 40 la suta dintre absolventi sunt considerati analfabeti functionali, adica stiu sa citeasca dar nu stiu si nu inteleg ce citesc.


Nu stiu ce a descoperit Premierul Nicolae Ciuca , dar sper ca in urmatorul an si jumatate cit este planificat sa stea la Palatul Victorie , sa nu descoperim ca nu facut mai nimic.