Alegerile parlamentare 2020 au doi câștigători.

PSD, un partid care a fost readus la viață de președintele Iohannis, care i-a pus în cârcă toate relele din România, astfel încât i-a alungat de la vot pe votanții PNL și USR.

Al doilea câștigător este AUR, un partid venit de nicăieri, de care până săptămâna trecută nu auzise nimeni, în afara celor 9% care l-au votat.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Celelalte partide, PNL, Alianța USR Plus, PMP și Pro România dau vina pe voi, cei care nu ați ieșit la vot pentru rezultatul lor politic catastrofal.

Dacă ați fi fost mai mulți la vot și ei ar fi avut mai multe voturi, spun aceste partide.

Pe PNL, care era deja câștigător înainte de vot l-ați aruncat pe locul 2 prin absenteismul electoral.

Alianța USR Plus, marea speranță a politicii și a corporatiștilor, care vrea să scape România de hoți, dă vina pe voi pentru faptul că a luat doar 15%.

PMP, partidul lui Băsescu, și Pro România, partidul lui Ponta și Tăriceanu dau vina pe voi pentru că nu au intrat în Parlament.

Niciunul dintre lideri – Orban, Cioloș, Barna, Băsescu, Ponta – nu își pune problema că poate românii nu au vrut să îl voteze, nu au avut cu cine să voteze, pentru că nu mai cred în ei, în vorbele goale  pe care le spun.

Cum de au fost români care au votat cu AUR și nu au mai votat cu Băsescu sau Ponta, cei care sunt de 30 de ani în politică.

Această întrebare nu și-au pus-o.

Iohannis și Orban au semi-carantinat țara și au injectat o asemenea frică în alegători încât cei mai mulți au preferat să voteze de la televizor, ca de Crăciun să nu se trezească infectați de COVID.

De asemenea, cei trimiși acasă în remote work, un mod de lucru urât de toți au votat din fața calculatorului.

Președintele Iohannis este direct responsabil de rezultatul acestor alegeri pentru că mulți nu mai cred în politica lui de la distanță.

Timp de 4 ani vom trăi cu acest rezultat. Speranța noastră este că cei care vor alcătui Guvernul, vor face atât de multe lucruri, astfel încât să vă determine ca peste 4 ani să reveniți la vot.