Antreprenori, patroni, companii românești și multinaționale, uniți-vă, pentru că altfel, guvernul și politicienii nu vor ține cont de voi, cei care creați valoare adăugată, plătiți taxe și impozite!

Dan Șucu, cel care a creat de la zero businessul și brandul Mobexpert, care mai are fabrici de producție în România, a decis să iasă în față: De ce guvernul și politicienii anunță peste noapte taxe aiuritoare? De se vorbește din nou despre eliminarea unor facilități fără să avem în față calcule, analize și studii de impact. De ce se tot pun în discuție facilitățile din construcții și IT, sectoare care au crescut susținând economia.

Am petrecut prea mult timp concentrați doar pe afacerile noastre și am lăsat de multe ori locurile unor oameni fără legitimitate, fără experiență și fără bună credință să vorbească în numele nostru. Noi am luptat pentru ce am realizat, nu am primit nimic pe degeaba. Rezultatul muncii noastre de o viață nu poate sta în pixul unui politician.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Dan Șucu a preluat conducerea organizației patronale CONCORDIA, care reprezintă 25% din PIB, și reunește 14 sectoare pentru economia românească: energie, IT, bănci, retail, industrie, transporturi.

Dar ca politicienii să țină cont de puterea patronatelor, a celor care fac business, angajează și plătesc taxe, la masa discuțiilor trebuie să fie mai mulți.

A venit vremea să construim un patronat puternic, industrie cu industrie, afacere cu afacere, pentru ca vocea noastră să fie ascultată. Șucu vrea să adune cel puțin jumătate din PIB, astfel încât politicienii, partidele și guvernul, indiferent de numele lui, să nu mai ia decizii economice peste noapte, și să țină cont de cei care fac business.