SUNT PUȘI PE TREABĂ LA JO

Repetiția este mama învățăturii! Corect? Înseamnă că antrenamentele constante sunt cheia către succes! Asta ne demonstrează Diego Schwartzman, Ítalo Ferreira și Nikita Nargony! Băieții nu pierd deloc timpul în Satul Olimpic. Schwartzman, tenismanul care va reprezenta Argentina anul acesta la Toyo, a luat racheta în mână și-a-nceput deja să-și șlefuiască loviturile! Ferreira, fost campion mondial la surfing din Brazilia, a zis să pună puțină masă musculară pe el înainte să urce pe val! Nargonyy, rusul de 3 ori campion mondial la gimnastică, zice că dimineața nu este chiar în formă! Eu nu-l cred deloc! Uită-te și tu, execuția și tehnica lui la sărituri au fost impecabile! Și Kevin Krawietz și-a făcut încălzirea înainte să ajungă pe terenul de tenis! El și cu Jan-Lennard Struff și-au încordat mușchii și s-au apucat să ansamblze patul din cameră.

SE ANTRENEAZĂ ÎN ECHIPĂ

Nu-ți place să te antrenezi singur? Atunci, mai cheamă un prieten cu tine la sală, asta ca să nu găsești scuze să sari peste ora de mișcare! La aceeași metodă a apelat recent și Franck Ribéry! Mijlocașul Fiorentinei nu s-a dus de unul singur să tragă de fiare! Nu, dacă tot a făcut echipă cu David Alaba pe teren, de ce să nu-și unească forțele și în sală? Împreună, foștii jucători de la Bayern Munchen, au tras de gantere și au ridicat greutățile cât ai bate din palme! Dar Frank nu s-a oprit aici! A vrut să-i arate lui Alaba că are simțurile ascuțite! Și uite-l pe Frank în acțiune, cum se ferește la perfecție de jaloanele care veneau spre el! Alaba a stat pe margine, s-a uitat și a intrat și el în joc! Nu știu de unde are atâta energie, dar Franck m-a dat pe spate fiindcă la final de program s-a urcat pe trambulină și-a-nceput să facă backflip-uri!

NEYMAR DANSEAZĂ PE TIKTOK

Toți ne dorim să ajungem vedete pe TikTok! Recent și Neymar și-a încercat norocul, iar din punctul meu de vedere cred că a și reușit! Cum? Trecem peste faptul că el este deja un nume mare în lumea fotbalului, Neymar a rugat-o pe Andressa, amica lui, să facă o coregrafie alături de el. Ce-i drept, Neymar a cam dat cu stângul în dreptul, dar măcar a ținut ritmul și s-a sincronizat cu Andressa, care se vede clar că avea deja toate mișcările la ea! Au strălucit împreună, iar fanii i-au dat un mare like lui Neymar. Dar nu pentru cum a dansat, așa cum te gândești, ci pentru că se descurcă de minune să facă playback!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

LUMEA LUI E CU SUSUL ÎN JOS

Disciplina îți aduce libertatea! Asta vrea să ne comunice tuturor Andrii Bondarenko. Acrobat de performanță, Andrii și-a găsit echilibrul interior cu ajutorul echilibristricii! Deși asta presupune să-și petreacă mai tot timpul cu capul în jos, Andrii nu se plânge nici măcar o clipă! Din contra, e fericit fiindcă sprijinul pe palme îl ajută să creeaze artă pură! Mă uit la coregrafiile pe care le face cu susul în jos și îi dau dreptate! Ucrainianul chiar reușete să stea în mâini și să danseze. Din câte am înțeles, Andrii ține cursuri speciale pentru cei care vor să învețe cum să-și țină echilibrul pe palme! M-aș înscrie și eu la o oră de a lui, dar nu ca să-mi întorc lumea pe dos, ci să-mi găsesc echilibrul interior!