• Vaccinarea, de pe hârtie la realitate. Deși lucrurile par simple și merg strună pe hârtie, în realitate campania de vaccinare presupune un efort de organizare și logistic impresionant
  • Guvern de supraviețuire sau guvern de reforme? De la instalarea în funcție, miniștrii Guvernului Cîțu nu s-au remarcat prin niciun proiect major de reformă sau măcar o idee de reformă care să scoată scena politică din amorțeală.
  • Un ambasador grăbit. Adrian Zuckerman, trimisul lui Trump, părăsește România. Cum a ajuns Adrian Zuckerman ambasador în România, de ce a plecat, ce lasă în urmă, ce va urma?

Publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au analizat organizarea și pregătirea pentru etapa a doua a vaccinării anti-Covid, ce s-a întâmplat în prima etapă, care sunt minusurile și plusurile, cum comunică și ce ar trebui să facă autoritățile pentru a convinge oamenii să se vaccineze.

Ion Cristoiu: „Nu am pomenit un Guvern care după o lună să nu știe ce vrea. Nu mă raportez la proiecte. Cei de la USR fac conferințe de presă. Cel de la Justiție vrea ceva , de la Transport la fel .Toate acestea trebuie să iasă după ce iese premierul să ne spuna ce vor. Nu știu în ce direcție mergem. Mediocritatea lui Cîțu..”

De asemenea, am aflat ce e bine și ce rău în acțiunile de până acum ale guvernului de coaliție și ale partidelor parlamentare și de ce a plecat în grabă ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman. Nu lipsesc rubricile Topul săptămânii, Nedumerirea lui Cristoiu, Declarația săptămânii și O imagine cât o mie de cuvinte.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ion Cristoiu: „Fiecare schimbare de regim, de la centru-stânga am trecut la centru-dreapta. Puterea e a lor. De fiecare dată când a fost schimbare de Guvern, fiecare minstru a criticat moștenirea.”

Gândurile lui Cristoiu, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!