Vineri, pe Aleph News, publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au discutat despre rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova și poziția Moscovei față de acest scrutin, ofensiva de imagine a președintelui Iohannis prin organizarea de consultări privind viitorul Europei și proiectul România Educată, promovat printr-o descindere la ședința de Guvern, eliberarea liderului PSD, Liviu Dragnea, din închisoare și efectele acestei decizii, precum și despre șansele destrămării coaliției din cauza neînțelegerilor pe tema desființării Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

„Un personaj care scapă atenției dar va atrage atenția este Drulă. La imaginea lui se lucrează pe rupte. Povestea cu Ion Rădoi, de la Metrorex, a apărut pentru că avem nevoie de o victorie a lui Drulă”, a spus Ion Cristoiu, la Aleph News.

Nu au lipsit nici rubricile Profeția lui CristoiuNedumerirea lui CristoiuTopul Săptămânii,  Declarația Săptămânii și O imagine cât o mie de cuvinte.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN