• Restricțiile și protestele, efectul a trei luni de aroganță. Pandemia scoate la iveală nu numai lipsa unui lider carismatic care să comunice cu românii, dar și absența unui sprijin pentru clasa mijlocie care își vede afacerile ruinate.
  • De la Dragnea la Orban. Iluzia că reprezinți majoritatea. O paralelă între actuala guvernare și cea a PSD, instalată după alegerile parlamentare din 2016.
  • Cum va dispărea PNL de pe scena politică. PNL nu mai există ca partid. Miniștrii cei mai mediatizați sunt cei ai USR-PLUS, care impun temele de discuție pe agenda publică, tranformându-i pe liberali într-o simplă anexă la guvernare.

Publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au discutat noile restricții luate de Guvern, protestele care au urmat după intrarea lor în vigoare și analizează cauzele care au dus la revolta românilor. O întoarcere în timp va dezvălui cum istoria se repetă, actuala coaliție făcând aceleași greșeli ca și guvernarea PSD din perioada 2016-2019.

De asemenea, Ion Cristoiu și Monica Mihai au analizat cauzele care ar putea duce la dispariția PNL de pe scena politică.

N-au lipsit Nedumerirea și Profeția lui Cristoiu, Declarația și Topul Săptămânii. Gândurile lui Cristoiu. Ca să ȘTII.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE