Gândurile lui Cristoiu, 22 ianuarie 2021

  • Cronica unei revoluții eșuate – De ce Rareș Bogdan a dat înapoi după ce își făcuse un adevărat plan de provocare a unei revolte în PNL pentru debarcarea lui Ludovic Orban de la șefia PNL.
  • Vaccinarea, între idilism și tertipuri  – Președintele Klaus Iohannis vorbește la superlativ despre campania de vaccinare, declarații  susținute de guvernanți prin unele măsuri care dau impresia că oamenii dau buzna la vaccinare.
  • Ce a lăsat Trump, ce va aduce Biden – O analiză a încheierii mandatului lui Donald Trump și a înscăunarii lui Joe Biden și promovarea Kamalei Harris.

Publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au analizat etapa a doua a vaccinării anti-COVID, ce s-a întâmplat până acum și cum au creat autoritățile impresia că oamenii dau năvală să se vaccineze.

Ion Cistoiu: „Priemiera constă că eu sunt singurul care a făcut declarații în timp ce mă vaccinam. Eu nu am nicio problemă cu vaccinarea. M-am vaccinat antigripal la o farmacie. Am avut o mică stare febrilă. Am fost luat pe neașteptate.”

De asemenea, au discutat despre cine este în spatele revoluției eșuate din PNL, pornită de Rareș Bogdan, și efectele schimbării de ștafetă la Casa Albă, cu vicepreședintele Kamala Harris în prim-plan.

Nu lipsesc rubricile Topul săptămânii, Profeția lui Cristoiu, Nedumerirea lui Cristoiu, De la hârtie la realitate și O imagine cât o mie de cuvinte.