• PANDEMIA: CÂT E REALITATE ȘI CÂT EXAGERARE? – Când a izbucnit pandemia și erau cazuri foarte puține de COVID, eram sfătuiți zilnic să ne dezinfectăm hainele, încălțămintea și alte obiecte personale și să ne spălăm pe mâini. Acum,  când numărul cazurilor este mult mai mare, toate acestea au dispărut, iar pandemia pare să nu mai existe.
  • BĂTĂLIA PENTRU VACCINURI – De mai bine de două săptămâni suntem martorii unor dispute izbucnite în jurul vaccinurilor si al vaccinării, atât în România, cât și în lume. Cine are de cistigat și de ce?
  • GUVERNAREA DE DREAPTA, MOARTEA…. POLITICII – În decembrie 2020 a avut loc o schimbare de regim, care nu a adus însă și un suflu nou, asa cum se credea. Partidele din coalitia de centru-dreapta sunt angajate mai mult în certuri și acte administrative decât să facă reforme.

Vineri, 5 februarie 2021, publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au analizat pandemia de la începuturi până în prezent pentru a vedea cât e realitate și cât e exagerare, ce se întâmplă cu vaccinarea și vaccinurile în România și în lume, cum a murit politica odată cu venirea la putere a coaliției PNL-USRPLUS-UDMR și cum arată guvernarea la mai bine de o lună de la instalarea Cabinetului Cîțu.

De asemenea, ai aflat și care sunt Nedumerirea lui CristoiuDeclarația Săptămânii și Topul Săptămânii, dar și cum va arăta începerea școlilor în realitate, nu pe hârtie.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!