Ion Cristoiu: „Numărătoarea voturilor nu s-a încheiat. Cutuma cere ca unul dintre candidați să-și recunoască înfrângerea. Prin 2000, televiziunile l-au proclamat președinte pe Bush. Sigur Biden va câștiga. Sigur Trump va trebui să plece, dar din punct de vedere legal al statului de drept, încă se numără voturile și, în calitatea lui de cetățean, Trump are drepul să se adrese justiției.

Ion Cristoiu: „Donald Trump a desacralizat funcția de președinte al SUA. La noi, Klaus Iohannis se duce la Guvern, se deschid ușile singure. Trump dă un picior la ușă. Sacralizarea dispare și el a fost ănainte. Până la umră, a venit unul care scrie pe Twitter.

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că noua conducere de la Casa Albă nu va avea timp de România.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ion Cristoiu: „Un an, doi, nu vom exista, pentru că sunt multe probleme pe care să le rezolve noul președinte. S-ar putea noi să avem noroc, să admitem Huawei. Noi am amânat. În acel conflict, noi nu avem voie să achiziționăm antene, nu telefoane. Noi am pus legea pe site, dar nu am trecut-o prin Parlament. E cam românesc. Ia să stăm noi, că poate nu mai este”.