Ion Cristoiu: „Teroriștii” vor fi ca și la noi, deci nu vor exista. Se vede clar că acum se încearcă să fie inventați. Eu am spus termenul teroriști deoarece în 22 decembrie 1989, complotiștii s-au trezit în fața unei ciudățenii, la un lucru la care nu se gândiseră.

Nicolae Ceaușescu a plecat fără să se tragă un foc de armă în ziua aia. Și, sigur, scenariul era că el trebuie să plece și hulit, înjurat, scuipat. Și-atunci s-au inventat teroriștii care nu au existat, vă spun eu ca unul din specialiștii în teroriști, ca să justifice, pe de o parte lichidarea lui fizică și politică, iar pe de altă parte să facă poporul să nu mai aibă nostalgia lui Ceaușescu.

În cazul de față se vede acum că se inventează acești teroriști. Melania Trump spune în privat că vrea să-l convingă. Spune CNN. Care, unde, când cum? În această perioadă se adâncește imaginea lui  Trump că nu vrea să plece, deși nu putem spune, deocamdată, oficial că el a pierdut alegerile, adunându-se tot felul de știri de tipul celor date la televiziune în perioada teroriștilor. X încearcă să-l convingă, fiul lui încearcă să-l convingă, republicanii încearcă să-l convingă.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Niciunul din ziarele care afirmă acest lucru nu aduce nicio probă, o înregistrare cu Melania Trump. Totul este făcut, și aici este foarte interesant. Și dacă el pleacă, potrivit unui plan, că va pleca, să lase această impresie că nu a vrut să plece.