Nu. Dar de la Caragiale, încoace, de la celebrul Agamiță Dandanache și trebuie să facem o prezentare pe scurt a situației din Scrisoarea pierdută pentru a vedea că acea chestiune cu Agamiță Dandanache se repetă.

Deci, organizația locală din Scrisoarea pierdută, cred că e undeva pe la Piatra Neamț, propune un candidat, acolo era numai unul, cum ar veni pe listă, dar li se trimite de la centru un ins, Agamiță Dandanache, care, e trimis împreună cu o telegramă pe care Pristanda o prezintă f.f. urgent, i-o spune prefectului,  care era și șeful organizației locale, vedeți că nu e nimic nou, că el trebuie să fie trecut pe listă și votat, și, într-adevăr așa se întâmplă.

Deci, nu de puține ori, de la centru e trimisă nu o vedetă, care să tragă lista, nu un nume mare, ci cineva care la centru nu a găsit loc pe liste la București sau la Giurgiu și e trimis la Vaslui, la Iași, deseori în organizații unde sigur locul respectiv este eligibil. Să știți că se fac mari calcule, unii nu ar vrea să se ducă.

A merge la Buzău, ca un candidat PNL, e un coșmar deoarece acolo e organizația PSD condusă de Ciolacu. Deci trebuie să te uiți să vezi dacă adversarul tău e puternic și e bine să te trimită undeva unde adversarul tău este foarte slab.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM