Are schiuri în loc de placă

  • Chuck Patterson s-a dat cu schiurile pe valuri în stațiunea Mavericks, din nordul Californiei

Sezonul de schi s-a terminat de mult, dar Chuck Patterson te va convinge să scoți echipamentul de la naftalină!
Chuck și-a zis să meargă în stațiunea Mavericks, din nordul Californiei, la fel cum merge la munte. S-a dat pe valuri cu schiuri, bețe, tot tacâmul, și zici că face asta de o viață. Chuck vrea să se joace în parcul Mamei Natură și, ca să trăiască viața la maximum, inventează tot felul de provocări ca aceasta. Trăiește pentru surf și nu ratează nicio ocazie ca să iasă cu placa pe ocean, dar schiatul pe valuri a fost visul lui dintotdeauna și este în sfârșit realitate. Super idee, Chuck! Pare cel puțin la fel de tare ca un concediu la munte și nici nu trebuie să aștepți o oră la coadă la telescaun, așa cum fac turiștii an de an în Predeal!

Fac echipă în călătorii

  • Egor Posokhin o ia pe cățelușa lui, Bushidoshka, în expediții pe munte sau în zbor cu parapanta

Cauți partenerul perfect cu care să te apuci de sporturi extreme? Ia-l pe cel mai bun prieten al omului cu tine, cum face și Egor Posokhin! Egor este paraglider profesionist și mănâncă plimbările la înălțime pe pâine, dar parcă este și mai sigur pe el când o ia cu el și pe Bushidoshka. Fac o echipă senzațională! Bushidoshka îi arată lui Egor cele mai bune și sigure drumuri pe munte, iar el o ia la plimbare cu parapanta. Un husky la sanie mai vezi, dar unul care să zboare n-am văzut niciodată! Sunt curios în ce aventuri vor mai merge Egor și Bushidoshka! Omul nostru este și pilot. Poate vedem primul copilot pe patru picioare din Rusia!

Echipă de 5 stele la 4 ace

  • Kroos, Kane, Varane, Falcao și Roberto fac echipă în campania Hugo Boss, „Boss Bottled United”

Ce trupă tare și-au făcut cei de la Hugo Boss pentru noul lor parfum!
Kroos, Kane, Varane, Falcao și Roberto s-au îmbrăcat frumos, la costum, ca să joace pentru Boss Bottled United! Putea să fie lejer numele cu care joacă echipa angajaților la campionatul caselor de modă, dar așa parcă e mai cu ștaif! Sunt numai jucători unul și unul! Au glezna atât de fină, că nici nu mai au nevoie de ghete! Le iese schemele încălțați cu pantofi și pasele sunt precise ca laserul, nici nu mai încape vorba! Mi-e foarte greu să-mi dau seama cine e căpitanul echipei. Sau „boss-ul”, mai bine spus! Poate chiar Chris Hemsworth, care apare și el în noua campanie. Văd că Thor le are cu dublele și cred că doar un super erou mai lipsește din trupa de șoc.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Este maestra echilibrului

  • Taylor Learmont este foarte pasionată de fitness și îmbină exercițiile de forță cu gimnastica

Când simți că te lasă picioarele și n-ai chef să mai cobori scările, poți să te iei după Taylor Learmont.
Taylor poate să coboare în mâini cu atâta ușurință, că mai face și o flotare din când în când, ca să fie mai distractiv. Este foarte pasionată de fitness și crede că echilibrul este cel mai important în sport, dar și în viața de zi cu zi. Taylor este grațioasă ca o gimnastă și petrece la fel de mult timp și în sală, și în aer liber. Azi împinge o ditamai roata de camion pentru forță, mâine își face rutina de salturi pe terenul de fotbal american. Și după ce se trezește este în stare să-ți facă o schemă în bucătărie. Până nimeresc eu ingredientele în frigider dimineața, Taylor și-a făcut deja înviorarea și are și omleta gata pe masă!