A future Tiger

Tiger Woods, cel mai bun jucător de golf din lume, a făcut echipă cu fiul său, Charlie Woods, pentru prima oară în carieră, la turneul PNC Championship, din Florida! La antrenamentul de dinaintea competiției, Tiger Woods și copilul său de doar 11 ani zici că erau o imagine în oglindă: perechea și-a sincronizat perfect atât lovitura de crosă, cât și privirea plină de mândrie! Deși au câștigat/ au pierdut turneul, Woods Senior nu ține neaparat ca Charlie să-i calce pe urme!

Golul anului

Premiul pentru cel mai frumos gol al anului merge către Heung-Min Son! Atacantul lui Tottenham a primit trofeul Puskas pentru golul împotria echipei Burnley, din sezonul trecut de Premier League, când a pornit din preajma propriul careu, iar în drum spre poarta adversarilor a driblat toți jucătorii care i-au ieșit din cale ! Fiindcă știe cât de bun e Son pe teren, pe Jose Mourinho, antrenorul lui Spurs, nu l-a surprins vestea!

Never give up!

Ai căzut? Te ridici și-ți vezi de drum! Asta face din 2015 alpinista Emily Harrington. Americanca de 34 de ani este prima femeie din lume care a escaladat cea mai dificilă ruta a stâncii El Capitan, Golden Gate, în de 21 de ore și 13 minute! După ce s-a cățărat jumătate de zi cu mâinile goale, Emily a căzut de la 850 de metri, s-a lovit la cap, dar și-a continuat traseul până a ajuns în top-ul celui mai faimos monolit din lume!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Și artiștii fac sport

Când nu sunt în studiourile de înregistrare, cântăreții cantaretii isi umplu timpul rămas cu sport! La 43 de ani, Shakira se dă cu longboard-ul prin skatepark-uri. Artista se descurcă să ia virajele cu viteza și să-și mențină echilibrul pe placa cu patru roți. Pentru Maluma și Jason Derulo baschetul este a doua pasiune! Băieții bat mingea cu o singură mână, o dau printre picioare, iar aruncările la coș le ies perfect!

Vâslește de dimineață

În fiecare dimineață, canotoare Victoria Thornley, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice în 2016, se revigorează pe lacul Redgrave Pinsent, din Marea Britanie. Englezoaica de 33 de ani, vâșlește barca încet pe rău încă din zorii zilei fiindcă ciripitul păsărilor și aerul curat o încarcă cu energie pentru restul zilei!