Ia să vezi. Vremea răzgândeilor…

A venit domnul Drulă, ministrul transporturilor și ne-a zis că metroul până la Aeroportul Otopeni, n-ar mai fi potrivit.

Că o călătorie ar dura prea mult, că ar fi prea multe stații, că se oprește prea departe de aeroport, că ar trebui dezvoltate alte magistrale.

Ar vrea să-l facă doar parțial, până la mall-ul Băneasa, deși bani sunt, atât de la UE, cât și de la japonezi.

Aceasta „drulă” îi va costa pe oamenii care locuiesc sau muncesc în Otopeni și aglomerează zilnic cu mii de mașini, intrarea sau ieșirea, pe DN1.

Domnul Ghinea zice că vrea să „testeze” în ce măsură poate acoperi costurile de intruziune socială, din banii destinați ajutorului pentru micro-intreprinderi, în urma pandemiei.

Uite, asta da, preocupare pentru ajutoare sociale…

Ultimul răzgândac, domnul Nicușor Dan, primarul general, a suspendat cinci dintre puz-urile de sector, pentru că vrea să prevină ilegalitățile pe care acestea le-ar conține.

Cu privire la ultima chestie, treaba e maximă !

Pe perioada suspendării Primarul General și ai săi, „vor analiza neconcordanțele cu legislația aplicabilă (…) în vederea identificării situațiilor neconforme.”

Deci, întâi le-a suspendat, iar cât timp durează suspendarea va vedea de ce a făcut-o…

Ca să le combinăm, domnul primar general se urcă întâi în metrou și pe urmă se gândește unde vrea s-ajungă.

Nu i de ras.

Potrivit juristilor, un val de procese stă să se abată asupra primăriei generale, iar oamenii vor fi purtați pe drumuri aiurea.

Cel mai grav este că se subminează credibilitatea Bucureștiului ca destinație de investiție.

Ca după mineriade…