Nu este o rochie, este simbolul independenței!

De obicei, basmul se termină cu fata care se căsătorește cu prințul. Dar a mea a început de îndată ce căsătoria s-a încheiat” , a glumit celebra Diane von Furstenberg. Se pare că un divorț nu este o tragedie, și se mai spune despre femei, că sunt mai fericite după divorț decât bărbații.

Obținerea independenței după încheierea căsătoriei cu Prințul von Furstenberg, a determinat-o pe Diane să se reinventeze prin design, moda care urma să îi aducă cele mai mari satisfacții și împliniri din viață.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

De îndată ce s-a relocat în New York în anii 1970 cu o valiză plină de rochii din jerse, Diane von Furstenberg a fost încurajată și susținută de editorul Vogue, Diana Vreeland. Astfel a făcut istorie și a devenit faimoasă pentru un model de rochie creat în 1974, care a amprentat veșnic lumea modei.

Conceptul era versatil, potrivit pentru orice tip de corp, feminin, cu un aer elegant și emana genul de încredere care a definit noua femeie independentă a anilor ’70 și ’80. Rochia petrecută a fost un simbol al noului sentiment de independență al lui von Furstenberg și a fost o modalitate prin care a insuflat această calitate și altor femei. Rochia a fost vândută în milioane de exemplare și a ocupat un loc important în garderoba tuturor femeilor.

După lupta cu cancerul de la mijlocul anilor ’90, creatoarea a revenit pe scena modei și a continuat să reitereze în colecțiile sale tiparul de rochie care a făcut-o celebră.

Dacă porți o rochie von Furstenberg, înseamnă că ai ales forma supremă a sofisticării! Fără nicio urmă de îndoială, rochia petrecută este sinonimă cu numele Diane von Furstenberg, și cu toate femeile independente!