“De fiecare dată când ridici bariere în propria ta viață, doar te limitezi. Este atât de multă bucurie să te joci cu hainele.” – declară Harry Styles.

Cunoscut pentru abordarea stilistică nonconformistă care indică lipsa fricii și dorința permanentă de a experimenta cu stiluri variate, artistul pop a dovedit că este mai mult decât un cântăreț de success, el a devenit un adevărat icon în industria fashion.

Styles este recunoscut pentru că își asumă riscuri, este deschis să încerce noi tendințe și estetici care sunt surprinzătoare și șocante în același timp. Registrele stilistice în care se încadrează Harry sunt multiple și adesea încrucișate. Îmbracă cu ușurință articole clasice, precum costume elegante cu un cut retro, cât și piese neașteptate, cum ar fi topuri cu volane sau pantaloni evazați în culori vibrante. În același timp, look-ul androgin nu îi este străin, fără teamă mixează piesele feminine cu cele masculine, le îmbină cu un așa stil, cât ai zice Styles. Un geniu al modei fluide, un trendsetter care a redefinit moda pentru toate genurile. Look-urile cheie și piesele statement au marcat traiectoria stilului său, un etos ciudat, excentric și cu totul unic, pentru că Styles a spart tiparele de nenumărate ori. Cu sprijinul lui Alessandro Michele a reușit să atragă atenția tututor cu ținute memorabile, outfit-uri care au inclus costume cu imprimeuri îndrăznețe și detalii avangardiste, de la bentițe și brățări strălucitoare până la cercei și coliere statement.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Dacă vrei să adopți stilul lui Harry, atunci trebuie să înțelegi că ai nevoie de curaj și să arăți că te simți confortabil și încrezător cu propriul tău stil. Dă frâu liber imaginației, uită de toate regulile stilistice și ține cont de un sfat care vine chiar de la Harry:

“Hainele sunt acolo pentru a te distra, pentru a experimenta și pentru a te juca.”