Nu e o geantă, este Kelly!”

Milionari din toată lumea și diverse celebrități poartă pe braț geanta Kelly, un simbol al luxului, obiect de colecție care surprinde valoarea de neegalat a iscusiților artizani francezi din atelierele Hermès.

La începutul anilor ’50, în timpul filmărilor pentru pelicula To Catch A Thief” în regia lui Alfred Hitchcock, actrița Grace Kelly a primit ca parte din garderoba personajului său, geanta Sac à dépêches” de la Hermès. Grace a fost atât de impresioanată de geantă, încât, la sfârșitul filmărilor nu a mai returnat-o. Peste doar câțiva ani, actrița devenită Prințesa Grace de Monaco, nu a vrut să-și facă cunoscută sarcina imediat, iar iubita ei geantă a ajutat-o să o ascundă de ochii paparazzilor. Imaginea Prințesei cu iconica geantă Sac à dépêches”, publicată pe coperta revistei Life, a stârnit admirația fashionistelor din întreaga lume. Astfel, brand-ul Hermès a înregistrat o cerere mare din partea admiratoarelor, care doreau geanta lui Kelly. Astfel, în 1977, Hermès a dat genții numele celei care a făcut-o celebră și a renunțat la denumirea originală. Sac à dépêches a devenit oficial – geanta Kelly.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

Acest articol din piele este rezultatul măiestriei unui singur artizan care asamblează cu grijă și precizie 36 de piese. Sunt necesare între 18 și 24 de ore pentru a produce un exemplar, în funcție de dimensiunea acestuia. Geanta Kelly este disponibilă ca dimensiune în 8 variante.

Și în prezent cererea este mai mare decât oferta, motiv pentru care trebuie să aștepți chiar și ani pentru a intra în posesia genții, asta după ce în prealabil, cheltui mii de dolari pe alte produse ale brand-ului și îți construiești o relație apropiată cu consilierii care te pot pune pe lista de așteptare. Pentru că nu este o geantă, e Kelly!