Nu este o geantă, e „Le Brillant”!

Celebra marcă de marochinărie Delvaux este sinonimă cu tradiția, disciplina și excelența. Brand-ul a fost înființat cu 8 ani înaintea casei Hermès, cu care este adesea comparat de cei care iubesc și colecționează genți de lux.

Casa Delvaux produce de aproape două secole, articole de marochinărie de o calitate excepțională și sunt furnizori ai Curții Regale Belgiene din 1883, titlu pe care îl deține și astăzi.
Pielea este achiziționată din cele mai bune tăbăcării din Franța și Italia, ateliere renumite pentru pieile rare și exotice. Articolele cu semnătura Delvaux sunt lucrate manual de artizani înzestrați cu tehnici sofisticate.
În 1958, structura proiectată de arhitectul Le Corbusier pentru Pavilionul Philips de la Târgul Internațional de Arhitectură de la Bruxelles, a fost sursa de inspirație pentru noua geantă Delvaux. În acel an s-a născut o stea! „Le Brillant” este cea mai complexă, radicală și iconică geantă realizata vreodată! Fiecare componentă a lui Brillant a fost proiectată și construită meticulos. Pentru a pune împreună cele 64 de piese, sunt necesare între 6 și 25 de ore în care abilitățile artizanilor din atelierele Delvaux construiesc cu precizie „Le Brillant”. Una dintre carcateristicile cele mai atrăgătoare ale lui Brillant este catarama sa inconfundabilă. Curbată ca o potcoavă și rafinată ca o bijuterie! Decorată cu perle sau cristale, bicolore sau monocrome, catarama lui Brillant se reinventează cu fiecare colecție. O altă caracteristică importantă a genții constă în faptul că se adaptează perfect tuturor nevoilor, trebuie doar să alegi dimensiunea potrivită! Miniaturile sunt adevărate capodopere de artă! Acestea aduc un omagiu orașelor pe care Delvaux le numea – „acasă”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

„Le Brillant” este un simbol al luxului, al stilului atemporal, un briliant în fascinantul univers al genților de lux!