Nu este o geantă, e Le Chiquito!

În industria modei, uneori, o mică schimbare poate impacta semnificativ sau poate să-și aroge titlul de game changer. Așa s-a întâmplat și în cazul iconicei genți Le Chiquito, creația designer-ului francez Simon Porte Jacquemus. Această geantă incredibil de mică, dar cu un impact enorm, a reușit să devină un simbol al stilului și a captat atenția întregii industrii a modei.
Jacquemus este cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și pentru crearea unor item-uri care ies din convențional. În cadrul prezentării colecției de primăvară/vară 2018, designer-ul a prezentat pentru prima dată geanta Le Chiquito. Într-o eră în care gențile mari și spațioase erau preferatele femeilor, Jacquemus a ales să meargă pe contrasens. Un act îndrăzneț de a provoca industria și de a redefini conceptul de eleganță și stil. Pe lângă impactul vizual, Le Chiquito a reușit să provoace și o serie de dezbateri în lumea fashion. Mulți au criticat gențile mici ca fiind nepractice și inutile, dar acesta a fost tocmai punctul forte alui Jacquemus – de a submina normele și de a propune o nouă perspectivă în modă.
Varianta clasică are 12 cm în înălțime și 9 cm lățime. Există, de asemenea, o versiune specială din răchită, ceea ce o face accesoriul ideal pentru vacanța de vară. Jacquemus a lansat și o variantă mult mai practică. Le Chiquito Noeud are mânerul cu buclă, este flexibil și se poate desface. Acesta poate fi folosit pe post de bandulieră, transformând accesoriul într-o geantă de umăr. Colecția include și alte iterații, cum ar fi: Moyen, Le Grand Chiquito și Le Chiquito Long.
Designer-ul provensal, Jacquemus, a amprentat puternic ultimul deceniu al modei, cu talentul său rafinat care i-a asigurat un loc în vârful industriei fashion. Cel care a demonstrat prin design-ul genților sale minuscule, că buturuga mică răstoarnă carul mare.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
FICO SCAPĂ DE PERICOL
NOU TERMINAL PE AEROPORTUL ORADEA
A.I.-UL AJUTĂ LA FERTILIZAREA IN VITRO