Nu este o geantă, e Peekaboo!

Chiar dacă nu are trecutul istoric al genților Kelly sau Birkin, Peekaboo bag de la Fendi ocupă un loc de cinste în categoria genților de lux cu un statut iconic. De-a lungul anilor, Peekaboo a cucerit inimle fanilor modei din întreaga lume și a devenit un vector al eleganței și sofisticării.

A debutat în 2008, ca parte a colecției de primăvară / vară 2009, și a fost creată de Silvia Venturini-Fendi, nepoata lui Edoardo și Adele, cei care au pus bazele prestigiosului brand. Fabricată în Toscana, geanta emblematică este o reprezentare unică a abilității și creativității artizanale a casei italiene. Designer-ul a creat această geantă elegantă și practică cu scopul de a răspunde nevoilor femeilor care căutau o geantă spațioasă și ușor de accesat.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Numită după jocul pentru copii, Peekaboo, își are epitetul din modul în care este construit interiorul genții. Partea frontală poate fi deschisă și închisă, permițând vizualizarea și accesul la interiorul genții într-un mod jucăuș, ca la jocul de copii.

Peekaboo a fost lansată inițial în trei dimensiuni diferite, large, regular și small, disponibilă în mai multe culori și variante de materiale. Printre cele mai populare versiuni se numără cea din piele de căprioară și cea din piele de crocodil.

De la început, Fendi Peekaboo a fost lansată pentru a servi drept piatră de temelie pentru gențile clasice de cult ale brandului. Interesul constant pentru geanta Peekaboo a dus la extinderea incursiunii sale în diverse linii de propuneri, inclusiv ca accesoriu pentru bărbați. Sunt notabile și colecțiile în ediție limitată realizate în colabore cu nume sonore, cum ar fi Chiara Ferragni, Sarah Coleman sau Naomi Watts.
Elegantă, clasică și atemporală, ușor de recunoscut, îndrăgită de celebrități și de femeile pasionate de modă, Peekaboo și-a dovedit puterea!

I see your button nose, I see your tiny toes!
Peek-a-boo! I see you!