„Nu este o geantă, e Puzzle bag!”

O creație remarcabilă, o bijuterie a design-ului contemporan care a captivat inimile iubitorilor de modă din întreaga lume. Geanta este rezultatul meșteșugului și expertizei de neegalat, un produs artizanal Loewe. Vibe-ul nou și tineresc care a atras milenialii și generația Z, a transformat geanta într-un obiect de cult, o icoană cu o istorie recentă, dar cu un puternic impact în industria fashion.

Loewe este una dintre primele mărci de lux din lume, înființată în Spania în anul 1846. Și totuși, în ciuda istoriei atât de vechi, brand-ul a fost cumva umbrit de case celebre, precum: Chanel, Fendi și Dior în ceea ce privește popularitatea pe scară largă. Însă, totul s-a schimbat, când directorul de creație J.W. Anderson a lansat Puzzle bag în 2014. Geanta a fost un game-changer care a dus brand-ul Loewe direct în hype-ul actual.

Puzzle Bag se remarcă prin design-ul său unic și inovator. Inspirată de arta cubistă, geanta împrumută principiile acestei mișcări artistice, jucându-se cu forme și volume geometrice care creează un aspect tridimensional fascinant. Prin combinarea diferitelor bucăți de piele fină, geanta este asamblată precum un joc de puzzle, de unde și numele său. Fiecare piesă a genții este atent selectată și asamblată manual, relflectând atenția la detalii și măiestria artizanală asociate brand-ului Loewe.

Forma cuboidă a genții permite crearea unui volum special printr-o tăietură atentă, permițându-i să fie purtată într-o varietate de moduri, ca geantă de umăr, clutch și se poate plia complet pentru a deveni plată. În sfârșit, o geantă pe care o poți lua cu orice ocazie! Acest accesoriu este un clasic al mărcii și reprezintă tot ceea ce înseamnă spiritul casei Loewe.

Puzzle Bag nu este doar o geantă, ci o operă de artă purtabilă. Creația lui Jonathan Anderson pentru Loewe continuă sp atragă admirația iubitorilor de moda și să-și mențină locul binemeritat în pantheonul accesoriilor de lux. 

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
CE ESTE TRENDUL BARBARA RHUBARB