„Nu este un inel, e un omagiu adus Romei!”

Bvlgari este sinonim cu măiestria rafinată și cu tradiția italiană care a cucerit întreaga lume, inclusiv segmentul pretențios al celebrităților. Născută din ambiția curajoasă de a revoluționa codurile estetice ale bijuteriilor, colecția B.zero1 este o etichetă atribuită celor care își trăiesc viața cu determinare și îndrăzneală.

Bvlgari a încălcat toate regulile industriei de bijuterii și a transpus know-how-ul excepțional și moștenirea italiană în colecția B.zero1 – un element semnătură al prestigioasei case de bijuterii.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Evocând magnificul Colosseum în formele sale sculpturale și fluide, B.zero1 îmbină spiritul care sfidează convențiile cu forța evocatoare a sursei sale de inspirație. Începe cu zero și apoi trece la unu, ca într-o spirală nesfârșită de posibilități. Creat în 1999 pentru a întâmpina anul 2000, B.zero1 canalizeză puterea care stă la baza fiecărui nou început chiar prin numele său: „B” vine de la Bvlgari, „zero” marchează noul mileniu și numărul „1” simbolizează un nou început.

Inelul se remarcă prin forma sa inconfundabilă, decorat cu benzi concave și convexe, care se împletesc armonios pentru a crea o simbioză între tradiție și inovație. Design-ul captivant amintește de glorioasele colizee romane și de eleganța inconfundabilă a orașului etern. Împreună cu tehnica „Tubogas”, unică și proprie Bvlgari, creația a fost încununată de un real succes, care a dus în cele din urmă la peste 2 milioane de inele vândute în întreaga lume.

De-a lungul celor două decenii, conceptul fundamental a rămas în esență același, însă a trecut în permanență prin numeroase reinterpretări. Sunt un highlight colaborările cu arhitecta Zaha Hadid și sculptorul Anish Kapoor.
Se spune că toate drumurile duc la Roma, însă Bvlgari îți oferă un prestigios bilet de călătorie pentru etosul italian atemporal.