Nu este o pălărie, e un simbol al eleganței!

Pălăria din paie este un accesoriu iconic al verii, care aduce o notă de eleganță și prospețime în ținutele estivale. Cu rădăcini adânc înfipte în istorie, pălăria din paie a evoluat de-a lungul timpului, trecând de la un simplu instrument de protecție împotriva soarelui, folosit de agricultori și tărani, la un simbol al stilului și rafinamentului în industria modei.

Deși nu există o persoană anume care să fi inventat pălăria din paie, procesul de împletire a fibrelor vegetale a fost dezvoltat de-a lungul secolelor, în timp ce unele brand-uri au început să se remarce. De exemplu, în 1936 la Paris a debutat casa de modă Maison Michel care și-a câștigat rapid reputația ca fiind unul dintre cei mai prestigioși producători de pălării din lume.

Bazele brand-ului au fost puse de către Auguste Michel, un maetsru artizan din Franța, care a moștenit pasiunea pentru pălării și abilitățile meșteșugărești de la tatăl său. Maison Michel a creat un amestec subtil între tradiția artizanală și eleganța contemporană, aducându-și contribuția la redefinirea pălăriei din paie ca un accesoriu de modă sofisticat.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
MAIA SANDU ÎȘI DONEAZĂ PREMIUL
FICO SCAPĂ DE PERICOL
NOU TERMINAL PE AEROPORTUL ORADEA

Brand-ul a combinat meșteșugul tradițional cu elemente moderne și a experimentat cu forme, texturi și detalii, creând astfel pălării cu boruri îndrăznețe și ornamente statement. Maison Michel a reușit să își pună amprenta asupra acestui accesoriu tradițional.

Astfel, pălăriile de paie Maison Michel au devenit sinonime cu eleganța si rafinamentul francez. Acestea au fost purtate de numeroase celebrități și fashioniste de renume, care au apreciat calitatea impecabilă și estetica sofisticată a brand-ului.

Din 2015, Priscilla Royer a fost desemnată să creeze și să ducă mai departe tradiția atelierelor Maison Michel. Modelele de pălării ale directorului de creație sunt inovatoare, stylish, moderne, sunt acea ultimă tușă pentru o apariție de senzație.