Nu este un palton, este 101801!
Paltonul Max Mara 101801 este un design născut din năzuința căutării echilibrului pentru combinația perfectă dintre țesătură, formă și culoare.
A fost conceput în 1981 de creatoarea Anne Marie Beretta. Paltonul este confecționat din lână de cămilă în amestec cu cașmir, se închide la două rânduri de nasturi, are o croială minimalistă, dar elegantă. Linia supradimensionată, mânecile tip kimono, reverele clasice și căptușeala personalizată cu logo-ul Max Mara sunt elementele distinctive ale unui palton iconic. Design-ul a fost inspirat după moda haute-couture franceză, dar realizat cu tehnici de croitorie industrială.
La 70 de ani de la nașterea brand-ului, modelul 101801 a devenit un item cu două fețe, cu un interior din nylon impermeabil, în culoare cu țesătura de bază. Interiorul reversibil al hainei are un ornament brodat, buzunarele interioare sunt mari și accesorizate cu clape. Este disponibil în exclusivitate în culoarea camel, pigmentul trademark pentru acest articol.
Paltonul 101801, combinația atemporală de eleganță sartorială, a fost reinterpretat în adevărate opere de artă, de artiști internaționali importanți, precum William Wegman, Valery Katsuba, François Berthoud sau Martine Barrat.
Perfecțiunea vestimentară a hainei a fost testată, deconstruită și transformată cu idei și concepte într-o varietate de manifestări creative. 101801 sunt numere, simboluri, dar mai ales, legende!

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.