Nu sunt pantofi, sunt Rockstuds!

S-au împlinit 10 ani de când cei doi directori de creație ai casei Valentino, Pierpaolo Piccioli și Maria Grazia Chiuri au lansat mult doriții pantofi „Rockstuds”. Piesele iconice au adus un suflu nou în istoria vestitei case de modă, stilul romantic și elegant specific brand-ului a fost infuzat cu un spirit tânăr și rebel.

Încă de la debut impactul a fost aproape instantaneu, iar acum, Rockstuds se regăsesc în picioarele împătimitelor modei. Un model perfect rafinat, dar rebel, a captat gusturile tuturor, și acesta este un semn că în fiecare femeie există și un spirit rock.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Pantofii fac parte din colecția permanentă a casei Valentino și aceștia variază atât ca model cât și cromatic, în funcție de sezon. Cele trei variante existente, cu toc de 10 cm, 6,5 cm sau cu talpă plată, Rockstuds sunt despre echilibrul perfect între forță și delicatețe, un joc stylish al clasicului și contemporanului.

De la primele propuneri de pantofi, nude sau negri cu ținte aurii, acum se regăsesc în cele mai atrăgătoare culori: neon, tonuri pudrate, contraste puternice sau ton sur ton. Rockstuds completează orice tip de outfit, de la ținuta de seară până la blugii boyfriend. Eleganță, versatilitate și vibe rock, ce altceva ar mai putea fi de dorit?

În 2016, țintele metalice de pe pantofi s-au mutat și pe Rockstud Bag, geantă destinată să devină un icon printre fanii Valentino.

Rockstud nu are limite, este un curent care promovează eleganța clasică, modernizată până la o relevanță completă, cu un twist rock!