Nu este o rochie, e Jungle Dress!

Creată de casa de modă Versace, rochia cu imprimeu tropical și decolteu adânc s-a sculptat în inima culturii pop, creație care încă ne captează atenția, în ciuda faptului că au trecut mai bine de 20 de ani de la prima sa apariție.
Desigur, Jennifer Lopez a fost cea care a făcut celebră rochia Jungle. Apariția ei pe covorul roșu la cea de-a 42-a ediție a Premiilor Grammy din 2000 este un moment pecetluit pentru totdeauna în istoria modei.
Showstopper-ul Versace cu iconicul imprimeu și-a făcut debutul în colecția de primăvară / vară 2000 la Săptămâna Modei de la Milano în 1999.
Supermodelul american Amber Valletta le-a oferit observatorilor modei prima privire asupra celebrului model de rochie cand a deschis prezentarea. Apariția lui Amber pe catwalk a dat tonul noii epoci a Donatellei Versace. După moartea fratelui ei, Gianni Versace, rochia Jungle i-a dat puterea să creadă în propria ei viziune creativă.
La doar câteva luni de la debutul rochiei, Geri Halliwell a fost prima cîntăreață care a purtat remarcabila Jungle Dress, la Premiile NRJ Music Awards, cu o lună înainte ca Jennifer Lopez să facă istorie. În cadrul evenimentului, fosta Spice Girl a trecut aproape neobservată.
În fond, oamenii au fost fascinați când Jennifer Lopez a purtat aceeați ținută. Look-ul ei a acaparat toate titlurile din presă și televiziune, acestea au devenit virale, înainte ca viralul să capete valențele actuale. În acea perioadă, era o lume fără Google Images, și probabil că ar mai exista, dacă nu ar fi fost Jennifer Lopez și rochia Jungle. Eric Schmidt, președintele Google de la acea vreme, a explicat cum vânătoarea de fotografii cu rochia Versace a dus la crearea Google Images.
După ce rochia a fost expusă pentru câțiva ani în Muzeul Grammy, JLo a revendicat-o ca fiind a ei. Rochia originală se alfă acum în propria garderobă, gata pentru o eventuală reutilizare. Fingers crossed!

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?