Nu sunt botine, sunt UGG-uri!

Iubite și contestate, adesea criticate pentru lipsa de feminitate, UGG-urile sunt totuși populare și prezente în garderobele multor împătimite ale modei. Nu este exclus nici segmentul masculin, având în vedere design-ul unisex. Succesul s-a datorat în primul rând confortului si beneficiului termic, care, în cazul acestui model de botine, au fost chiar mai presus de estetică și design.

Înainte să pătrundă în vibe-ul ținutelor de stradă, încălțămintea UGG a fost creată în anii 60, în Australia, și a fost concepută pentru surferi. Pe plajele din Byron Bay, aceasta era încălțămintea preferată a surferilor. Botinele îmblănite îi ajuta să-și mențină picioarele uscate și calde. La doar câțiva ani de la lansare, mai exact, în anii 70, UGG-urile au fost introduse cu succes și în cultura surfului din Regatul Unit cât și din cel al Statelor Unite.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

În anii 90, surferii au lăsat urmele UGG-urilor pe nisipul plajelor și au pășit cu încredere spre urbele americane. Drept dovadă, la mijlocul anilor 2000 străzile din toată lumea erau pline de persoane care adoptaseră încălțămintea preferată a surferilor în ținutele de zi cu zi.

Dealungul anilor, brand-ul australian a avut și numeroase colaborări cu diverse mărci de prestigiu din industria fashion. Printre acestea se numără: Phillip Lim, Y/Project, Jeremy Scott sau Jimmy Choo.
Silueta ușor de recunoscut și caracterul versatil, au făcut din UGG un element ușor de inserat în diverse tipuri de ținute. Cu puțină imaginație, combinațiile pot fi nenumărate! Poți să te inspiri din outfit-urile vedetelor, cum ar fi: Sarah Jessica Parker, Rihanna, Natalie Portman sau Beyonce.

Unele persoane continuă să spună despre UGG-uri că sunt UGG-ly. Totuși, aceste majuscule sfidătoare evocă răspunsul omului obișnuit la produs și au puterea de a dezarma gărzile noastre care sunt mereu ridicate. UGG poate fi semnul universal al dezamăgirii, dar poate fi și semnul universal al confortului. Tu ce alegi?