Nu este o geantă, e Keepall!

La doar 13 ani, un copil sărac dar talentat, pe nume Louis Vuitton, cu desaga în spinare, a părăsit satul burgund Anchay și s-a astabilit la Paris. Talentul, truda asiduă și ucenicia în atelierul lui Monsieur Marechal – unde realiza cutii personalizate pentru împachetat, i-au oferit lui Vuitton biletul câștigător pentru a clădi un imperiu.

Și după cum probabil știți deja, Louis Vuitton a dat startul afacerii prin lansarea unei linii de bagaje în 1854. Aceasta cuprindea valize, cufere, cutii pentru pălării și truse pentru toaletă. În doar câțiva ani a devenit cel mai cunoscut din breaslă și a lăsat moștenire generațiilor următoare, o valiză plină de istorie și tradiție.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

La rândul său, nepotul Gaston Vuitton, a înțeles că oamenii începuseră să călătorească mult mai des, iar cuferele nu se mai adaptau noilor nevoi.

Geanta de voiaj Keepall a fost răspunsul lui Gaston la tendințele acelor vremuri. Drept urmare, creația lui, lansată în anul 1930, a înregistrat un succes răsunător în rândul clientelei sale exigente.

Design-ul unisex și stilul atemporal au transformat obiectul de lux într-o piesă iconică. Când vine vorba despre a călători cu stil, Keepall este favorită printre celebrități și influenți din întreaga lume.
În afara sortimentului variat de dimensiuni, Keepall vine în diferite culori și materiale. Opțiunea clasică din canva cu monogramă este cea mai populară, însă și modelul Damier este la fel de apreciat și căutat. Pe lângă piesele clasice, sunt de menționat și edițiile limitate, sau cele realizate cu diverși colaboratori, printre care s-au numărat: Supreme, Stephen Sprouse sau Takashi Murakami.