Nu e o geantă, este epitomul distincției!

Lady Dior, simbol și legendă, și-a făcut debutul în 1995 pe brațul Prințesei Diana, și de aici s-a lansat în destinul său extraordinar. Un omagiu arhitectural adus casei de modă, creație care se reinventează prin colecții într-o multitudine de culori, dimensiuni și materiale mereu excepționale.
Geanta iconică – pe atunci încă nelansată, a fost oferită cadou Prințesei Diana de către Prima Doamnă a Franței, Bernadette Chirac. În același an, Diana a apărut purtând geanta în timp ce cobora din avion în Buenos Aires cu ocazia unei vizite oficiale în Argentina. Scena a fost imortalizată într-o fotografie care a circulat imediat în întreaga lume. Geanta a devenit una dintre piesele ei preferate și era firesc ca Lady Diana, care iubea accesoriul pentru design-ul său modern și elegant, să inspire în cele din urmă numele acestui obiect de cult.
Fiecare Lady Dior își începe călătoria în atelierele italiene, unde măiestria virtuosă îi dă viață. Acest savoir-faire în continuă evoluție redefinește posibilul, în timp ce fiecare detaliu, realizat cu meticulozitate infinită, modelează propria identitate a fiecărei genți. Charm-urile „Dior” sunt o tușă finală care amintesc de cele pe care Monsieur Dior le purta întotdeauna cu el.
În prezent, liniile arhitecturale ale Lady Dior sunt redesenate de Maria Grazia Chiuri în culori și concepte noi pentru fiecare sezon. Modelul Wicker, cel care dă o notă fresh și autentică colecției este confecționat manual din răchită împletită, în timp ce Lady D-Lite este împodobit cu motive brodate, precum celebrul imprimeu Ciel de rêve. Un alt model surprinzător, Lady D-Joy transformat în variații ultra-contemporane și exclusive decorat cu broderie paietată.
Lady Dior nu este o geantă, e un simbol al eleganței, o dovadă vie a faptului că moda poate să traverseze timpul, dar stilul clasic și rafinat va rămâne mereu în tendințe.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE