Nu este un sacou, este un Balmain!
Fondată în 1945 de designer-ul Pierre Balmain, casa de modă franceză este un imperiu al luxului care s-a poziționat pe harta modei datorită siluetelor impecabile, atemporale, în timp ce sacoul Balmain se bucură de un statut iconic.

Articolul a fost lansat la începutul anilor 2000 pentru a completa rochiile clasice de seară. Blazerul la două rânduri de nasturi este un element de bază pentru colecțiile Balmain, și este sinonim cu glamour-ul atemporal, rafinamentul și feminitatea exprimată prin putere și încredere de sine.
Sacoul Balmain are nasturi metalici de inspirație militară, talia este marcată și umerii sunt foarte bine definiți. Articolul de îmbrăcăminte este un element de tip day-to-night, care poate întregi compoziția unei ținute de seară sau poate fi purtat cu o pereche de blugi și cu un tricou basic, clasic T.
Modelul care nu se va demoda niciodată, este disponibil într-o gamă variată de culori și țesături. De la cromatica clasică, alb, negru sau navy, la tonurile pudrate sau la cele în pigmenți puternici, sacoul Balmain poate da un twist ținutei în functie și de țesăturile din care este făcut, fie că vorbim despre tweed din lână virgină, catifea, bucle sau piele.

Jennifer Lopez, Gigi Hadid sau Kendall Jenner au purtat blazer-ul în ținute care pot fi luate în calcul, atunci când în obiectiv este un look de milioane!
Actualul director de creație, Olivier Rousteing a rămas fidel acestor acorduri estetice, încorporând în același timp detalii contemporane pentru a injecta un stil fresh și vibrant pentru cele care vor să poarte un blazer cu semnătură de designer.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD