Nu este o brățară, e tennis bracelet!

Cunoscute și sub numele de „Brățările Eternității”, aceste bijuterii au captivat inimile pasionaților de modă și a iubitorilor de bijuterii din întreaga lume.
În ciuda numelui lor, brățările nu au nicio legătură cu tenisul. Numele acestor bijuterii provine de la un moment-cheie din istoria lor. În timpul Campionatelor de Tenis de la US Open din 1978, jucătoarea de tenis Chris Evert a suferit un incident neplăcut când și-a pierdut brățara cu diamante în timpul unui meci. Ea a solicitat organizatorilor să întrerupă jocul până când și-a găsit bijuteria prețioasă. Acest incident a atras atenția jurnaliștilor, iar brățările cu diamante de pe încheietura mâinii ei au fost redenumite „Tennis Bracelet”.
După incidentul cu Chris Evert, brățările de tenis au devenit rapid un trend în moda bijuteriilor. Celebrități precum Serena Williams, Jennifer Lopez și Victoria Beckham au fost văzute purtând aceste bijuterii rafinate în cadrul unor evenimente importante, ceea ce a contribuit la popularizarea lor în rândul publicului larg.
Acest tip de brățară a introdus un nou standard de eleganță și rafinament în lumea bijuteriilor fine. Acest design ingenios, care permite diamantelor să fie perfect montate într-o serie continuă, a deschis calea pentru alte inovații în industria bijuteriilor.
În cinstea momentului iconic din 1978, designer-ul de bijuterii Monica Rich Kosann s-a asociat cu legendara Chris Evert pentru a crea o colecție care aduce un omagiu esteticii originale a brățării cu istorie. Din această colaborare au rezultat brățări de tenis cu safire albe, cristale și diamante albe, cu prețuri cuprinse între 700 și 31.000 de dolari.
„Speranța mea este ca brățările de tenis pe care le-am creat împreună cu Monica Rich Kosann să devină armura zilnică a unei femei ” declara legendara Chris Evert.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
MAIA SANDU ÎȘI DONEAZĂ PREMIUL
FICO SCAPĂ DE PERICOL