De la piatră, la stâncă

• „Young Rock”, serialul despre începuturile lui The Rock în showbiz, se va lansa luna viitoare

Cel mai bine plătit actor de la Hollywood, vedetă în wrestling și culturist part-time! Când are timp Dwayne Johnson să le facă pe toate și, mai ales, cum a ajuns să fie The Rock pe care-l știm și îl iubim cu toții? Pune-ți centura, că noul serial „Young Rock” promite să fie un roller coaster! Primul sezon se va lansa luna viitoare și urmărește peripețiile din copilăria lui The Rock.

Caut echipă. Rog seriozitate

• Khabib le-a zis, în glumă, fanilor de pe Instagram că se antrenează pentru debutul în fotbal

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„Fost luptător UFC, caut echipă de fotbal!” Așa sună cel mai recent anunț făcut de Khabib Nurmagomedov pe Instagram! La câteva zile după meciul dintre McGregor și Poirier, rusul a dat câteva ture de teren pe nisipul din Abu Dhabi! Oare cât ar trebui cluburile să plătească ca să-l aibă în lot? Poate mai lasă din preț și nu cere 6 milioane de dolari, suma pe care a încasat-o din ultima luptă cu Justin Gaethje!

În lumea lui Nemo

• Fred, mijlocașul lui United, a dat o petrecere cu tema „În căutarea lui Nemo” pentru fiul său, Benjamin

Fred, mijlocașul lui Manchester United, vrea ca lumea să se distreze de toți banii atunci când dă o petrecere! Împreună cu soția lui, Monique Salum, Fred i-a făcut cadou fiului Benjamin o petrecere surpriză! Ce noroc pe Benny! Și mie mi-ar fi plăcut să „înot” cu Nemo când aveam doi ani!

După muncă, și răsplată

• După ce l-a făcut KO pe McGregor, Poirier s-a cinstit acasă cu trei torturi mari

Fie boierul cât de mic, după o victorie în UFC, se îndulcește un pic! Parcă așa era proverbul! După ce l-a făcut knockout pe McGregor în ring, Dustin Poirier s-a dus acasă și s-a răsfățat regește! Dar cu tratamente la spa…?Nu! Cu dulciuri! „The Diamond” și-a comandat trei torturi uriașe, pe care abia aștepta să le înfulece! Nu te pui cu foamea unui luptător profesionist! Dacă fetița lui e cuminte, poate primește și ea o felie!