Șueta târzie, cu Tom și Lewis

  • Lewis Hamilton și Tom Brady au stat de vorbă cu James Corden într-o videoconferință
  • Cei doi campioni au multe lucruri în comun, se susțin unul pe celălalt și își urmăresc evoluțiile la TV

James Corden, gazda emisiunii „The Late Show”, i-a chemat pe Lewis Hamilton și Tom Brady la o șuetă online și a aflat că pilotul lui Mercedes are multe în comun cu starul NFL de la Tampa Bay Buccaneers!

Amândoi campioni de 7 ori, stilați și mari guru ai Instagramului!

Băieții s-au lăudat că nu cred în supersitiții, ceea ce e surprinzător pentru sportivii de performanță! Da, Rafa, mă uit la tine! Nu trebuie să întorci mereu sticlele în diagonală, cu etichetele spre teren! Da, Hamilton și Brady nu au niciun fel de ritual înainte sau în timpul competițiilor de top!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Se sună unul pe altul dacă au nevoie de o vorbă bună și se urmăresc unul pe celălalt pe teren! Ce băieți fini! Brady zice n-a mai văzut sportiv ca Hamilton, care să se trezească cu noptea-n cap și să se antreneze 10-12 ore zilnic!

Când au fost întrebați dacă ar face schimb de sporturi, Brady a zis că s-ar băga să dea o tura pe pistă, doar că îi trebuie o cască pe măsura lui! Cea primită cadou de la Mercedes îi e mică! Hamilton, în schimb, nu se vede pe terenul de fotbal american! Decât să-l ia la trânte băieții grei din NFL, cred că „preferă” fuga pe pistă!

Mobilă marca Sharapova

  • Maria Sharapova s-a specializat în design interior și a lansat o colecție de mobilă

Tenisul este prima dragoste a Mariei Sharapova, dar niciodată nu m-am gândit că rusoaica ar investi, după retragerea din sport, în design interior! Doar ce a lansat câteva piese de mobilier care cică n-ar trebui să lipseasă din casele noastre! Călătoriile pentru turnee au inspirat-o pe Sharapova și i-au format ochiul de artist! Are simțul esteticului, doar și-a mobilat singură casa, după bunul plac! Acum vrea să-i ajute și pe alții să facă la fel! Mă întreb dacă paturile vin la pachet cu bomboane Sugarpova, de pus pe pernă după ce te-ai chinuit o zi întreagă să asamblezi totul!

Say cheese, Karim!

  • Benzema a recunoscut în cel mai recent vlog al său că se ferea de camere la începutul carierei în fotbal

La cum pozează Karim Benzema pentru coperțile revistelor de modă, n-aș fi crezut vreodată că i-a fost rușine de cameră! Atacantul lui Real Madrid a recunoscut în cel mai nou vlog că, deși are multe contracte de imagine acum, la începutul cariei în fotbal fugea de cameră ca de pacoste, vorba lui Bănică ăl’ bătrânu! Ba nu se simțea deloc bine în pielea lui, ba nu știa din ce unghiuri dă mai bine! După ani de lucru cu obiectivul, francezul pozează ca un model profesionist! Nu numai că a dobândit multă încredere de sine, dar și-a format și ochiul! Nu iese din platou până nu obține poza perfectă!

Flash pe patine

  • Kjeld Nuis a bătut recordul mondial la patinaj viteză pe gheața din Lapland (Suedia), cu viteza de 93km/h

Ți-l amintești pe Flash, supereroul din filmele DC care avea viteză supersonică? Uite că sunt oameni care vor să-l imite! Ți-l prezint pe Kjeld Nuis, sportivul care a bătut recordul mondial la patinajul viteză! Olandezul a prins 93 de kilometri la oră pe gheața din Lapland, Suedia! În timpul cursei, pe Nuis l-au trecut toate apele! Deși îi tremurau patinele în picioare, a fost atât de entuziasmat că-și îndeplinește visul din copilărie, încât a simțit, la un moment dat, că decolează de pe pistă!