Maraton în deșert

  • Michael Miraglia a pus în practică un antrenament diabolic, conceput de el, în deșertul Utah
  • Michael a alergat 1,5 km îmbrăcat cu o vestă de 20kg, și a continuat cu alte exerciții timp de 9 ore și 18 minute

Ți se pare greu antrenamentul pe care-l faci zilnic la sală? Înseamnă că nu l-ai văzut pe Michael Miraglia! Ca să-i convingă pe toți să facă sport, Michael și-a supus corpul unui antrenament cu adevărat dificil! Omul a gândit un circuit diabolic și a mers tocmai în deșertul din Utah ca să-l pună în practică! Câtă deteminare a putut să aibă! A început maratonul de exerciții în forță, nu glumă! Pe scurt: pentru încălzire, Michael a îmbrăcat o vestă de 20 de kilograme și a alergat un kilometru și jumătate! Apoi o serie de coreene cu săritură, pe aceeași distanță, așa…de control, și a continuat cu mers în mâini, fandări și căratul kettlebell-urilor. Michael le-a bifat pe toate în 9 ore și 18 minute!

Space Jam 2: LeBron vs A.I.

  • În noul trailer Space Jam 2, LeBron și Looney Tunes se luptă cu inteligența artificială pe terenul de baschet
  • Adversarii din echipa A.I. au fost creați după imaginea și stilul de joc al starurilor din NBA și WNBA

Faceți loc! Aterizează trailer-ul de la Space Jam 2! Warner Brothers ne lasă să tragem cu ochiul la povestea filmului care se va lansa pe 16 iulie! Exact ca Duffy Duck, și eu am rămas cu gura căscată când am văzut cu ce echipă trebuie să se lupte LeBron James și gașca Looney Tunes pe terenul de baschet! Asta da surpriză! Starurile NBA și WNBA Damian Lillard, Anthony Davis, Klay Thompson și Diana Taurasi îl vor da de furcă lui LeBron! Misiunea lui? Să-l aducă înapoi acasă pe fiul său răpit de universul inteligenței artificiale! Pe mine m-au încântat la maximum cele două minute și jumătate! Abia aștept să-i văd pe toți în acțiune! Cine știe…poate avem noroc și prindem un cameo cu Michael Jordan!

Și-a luat antrenor cu centură!

  • Ryan Garcia, campion interimar WBC, l-a învățat pe Logan Paul cum să lupte cu Floyd Mayweather

Pe Youtuberul Logan Paul gândul că va intra în ring cu Floyd Mayweather a cam început să-l îngrijoreze! Ca să poată dormi linișit înainte de marea luptă, Paul a zis să ceară ajutorul unui expert! Uite așa a făcut echipă cu Ryan Garcia, campion WBC, pentru un antrenament ca la carte! Mexicanul l-a trecut pe Logan prin toate etapele, căci are nevoie de condiție fizică dacă vrea să facă față în meciul cu „Money”! Chiar dacă i-au trecut toate apele, au mai avut niște combustibil și pentru un sparring rapid! Deși Paul pare că se descurcă binișor, Garcia l-a sfătuit să nu se culce pe o ureche! În confruntarea cu Mayweather nu îi va fi de ajuns să țină doar garda sus!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

The floor is lava!

  • Thelma și Rut au jucat volei împreună cu prietenii lor în fața unui vulcan activ din peninsula Reykjanes

Voleibalistele Thelma Grétars, Rut Einarsdóttir și gașca lor de prieteni au dus provocarea „podeaua este din lavă” la extrem! Tinerii și-au pasat mingea chiar în fața unui vulcan activ, din Peninsula Reykjanes! Islandezii și-au întrecut limitele! Nu s-au lăsat distrași nici de gerul de afară și nici de lava care clocotea în fundal, la numai câțiva metri de ei!