Își dau aere pe pârtie!

•Oliwer Magnusson (Suedia) a câștigat proba Big Air la Campionatele Mondiale de Schi Freestyle din Aspen.

O gură mare de aer în piept și mult curaj! De asta a avut nevoie Oliwer Magnusson ca să facă „elicea” pe schiuri în Aspen, Statele Unite! Suedezul a luat locul I la proba Big Air după ce a strâns un total de 185,25 puncte! Ce bucuros e puștiul care, la doar 20 de ani, ține pentru prima oară în mână medalia de aur la Campionatele Mondiale de Schi Freestyle! Canadianul Edouard Therriault a primit argintul, iar bronzul i-a revenit lui Kim Gubser, din Elveția!

Împreună pentru Siria!

•Fernando Alonso, Pau Gasol și Sergio Ramos vor ajuta copiii din Siria alături de UNICEF.
•Celor trei legende li se vor alătura și foștii baschetbaliști Juanma Iturriaga și José Manuel Calderón.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

„Unul pentru toți și toți pentru Siria!”. Aceasta este sloganul care-i unește pe Fernando Alonso, Pau Gasol și Sergio Ramos în campania UNICEF pentru ajutoarea copiilor din Siria, afectați de războiul din ultimii 10 ani! Băieții vor să strângă cât mai multe donații pentru ca micuții sirieni să aibă un adăpost și ceva de pus pe masă! Unde-s mulți puterea crește, așa că foștii jucători de baschet Juanma Iturriaga și José Manuel Calderón s-au oferit să ajute și ei echipa de supereroi! Dacă totul merge bine, sportivii vor să construiască școli și grădinițe pentru copiii care au pierdut mulți ani de învățat printre ruine.

Stângaci la tenis și desen

•Denis Shapovalov a vrut să-și arate latura artistică pe Instagram cu o pictură naivă a unei bărcuțe.

Nu sunt vreun as la desen, dar când mă uit la Denis Shapovalov prind curaj! După ce a fost eliminat în sferturile de finală din Qatar, canadianul a lăsat racheta și a vorbit doar din pensulă! Cred că i-a fost dor de orele de lucru manual din școală! Dacă la tenis are mână bună, la pictură i-a cam tremurat! Nu-i nimic, Denis! Mai exersează! Treci tu și de stick-men la un moment dat! Până la urmă, și la tenis treaba e tot din încheietură! Încet, încet, bărcuța se va transforma în Titanic!

666, the hill of the beast!

•George Atherton a „zburat” cu bicicleta într-o cursă nebună, la 666m altitudine, în parcul Dyfi, din Țara Galilor.

„Imposibilul devine posibil, numai să-ți dorești cu adevărat!” Ți-o spune George Atherton, ciclist specializat în coborâre! Englezul a vrut neapărat să-și vadă visul cu ochii, așa că s-a dat la vale cu bicicleta pe cea mai periculoasă creastă din parcul Dyfi, Țara Galilor! La cât avânt și-a luat Gee cu mountain bike-ul a zburat direct peste toate gropile și bălțile pline de noroi! A avut omul nostru sânge în instalație pentru o cursa nebună la 666 metri altitudine! La un moment dat, s-a dezechilibrat și a luat o trântă de toată frumusețea, dar s-a ridicat imediat și nu s-a mai oprit din pedalat până la finalul traseului!

„Zcooby” Snack

•Oleksandr Zinchenko se joacă zilnic cu cei doi bulldogi francezi ai săi și se mândrește cu ei pe Instagram.
•Zinchenko este un mare iubitor de animale și le aduce mereu ceva bun câinilor care păzesc terenul lui City.

Oleksandr Zinchenko, fundașul stânga al lui Manchester City, are un suflet de copil! Bine…de piatră să fii, și tot ți se topește inima atunci când vezi niște câini atât de simpatici! Ucraineanul se joacă zilnic cu cei doi bulldogi francezi ai săi! Mai face și mișto de ei: se preface că le aruncă mingea, iar dolofanii pleacă pe fentă! Zinchenko iubește mult animalele și nu uită să ia mereu cu el ceva bun și pentru câinii care păzesc baza de antrenament a lui City.