Fără teamă deci să nașteți natural că nu o să vă mai simțiți bine în pat sau că o să aveți reproșuri de la partener că nu se mai simte la fel de bine. Deși nu ar trebui să îi permiteți o astfel de atitudine, după sacrificiile pe care le-ați făcut. Există soluții, în primul rând pentru plăcerea și confortul vostru. V-am povestit despre exercițiile Kegel, azi am ceva nou în meniu. Chirurgia vaginală de reconstrucție, sau vaginoplastia.

Repară și îngustează mușchii vaginali care au fost întinși și traumatizați în timpul nașterii. Vaginoplastia restabilește forța, tonusul și controlul mușchilor vaginali. Puteți apela și la labioplastie, chirurgia plastică a labiilor, prin care se schimbă forma și mărimea labiilor, făcându-le mai mici sau corectând asimetria dintre ele. Nașterea naturală poate traumatiza vaginul. Întinderea mușchilor acestuia poate duce la incontinență urinară, nesatisfacere sexuală și senzații neplăcute.

Orice cicatrice sau întindere ireversibilă a vaginului poate provoca o reducere a sensibilității sau a durerii în timpul actului sexual. Există însă și riscuri: infecții, schimbări permanente ale senzațiilor la nivelul vaginului, dureri continue, cicatrici. Așa că sfatul meu este să discutați deschis cu medicul vostru. Și mersul la un psihoterapeut ajută. Ajută la recăpătarea încrederii în sine.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE