Azi, despre copiii iubirii. Am găsit un articol pe care cred că ar trebui să îl citească toți părinții și viitorii părinți. Pe profesorul Vithoulkas, fondatorul Academiei Internaționale de Homeopatie Clasică am avut șansa și onoarea să îl întâlnesc acum câțiva ani pe o insulă în Grecia, unde formează homeopați din toată lumea. E un om ca o enciclopedie. Și extrem de tonic la cei 90 de ani ai săi.

În 50 de ani de practică a avut discuții cu foarte mulți părinți de toate naționalitățile și a vrut să afle de ce frații, deși au aceiași părinți, cu aceeași moștenire genetică și cu aceleași probleme medicale, sunt atât de diferiți. De ce unii sunt mai sănătoși, mai fericiți sau mai sociabili și ceilalți, nu.

Cel mai important factor a fost starea erotică a părinților în momentul în care au conceput copilul, a fost concluzia la care a ajuns profesorul Vithoulkas. Când părinții se iubesc atunci când concep un copil, ei creează un copil al iubirii care e mai sănătos și care preia cele mai bune calități de la ambii părinți. Calități fizice, mentale și emoționale. O ființă umană minunată care va fi condusă în viață de iubire într-un mod echilibrat. Un copil echilibrat, mai ușor de satisfăcut și mult mai fericit. Un copil căruia îi va fi foarte ușor să comunice cu alții, iar la care bucuria va veni ușor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Deci este extrem de importantă liniștea, unitatea și echilibrul din timpul conceperii. Când părinții se oferă cu tot ce au ei mai bun unul altuia, atunci copilul va primi totul.

Trebuie să promovăm relațiile bazate pe iubire și nașterea copiilor din astfel de relații trebuie încurajată de societatea noastră.