Ai un băiat de 2-4 ani? Uite ce trebuie să știe despre corpul lui la vârsta asta. Penisul lui e conceput pentru a duce spermatozoizii. Lucru pe care îl poate face doar când e în erecție, ridicat e un cuvânt mai pe înțelesul lui. Începe să exerseze erecția încă viața intrauterincă, din a 17-a săptămână de sarcină a mamei. Erecțiile de probă au loc de mai multe ori pe zi. Deși după pubertate erecțiile din timpul zilei nu mai sunt la fel de viguroase, toți bărbații adulți sănătoși au câteva erecții în timpul somnului.

Dacă un băiat de 2-4 ani are o erecție, nu înseamnă că trebuie neapărat să meargă la toaletă ca să urineze, pentru că, dragă Cristi, nu e o problem dacă îți vine să faci pipi în timp ce faci dragoste. Asta e o mare curiozitate a copiilor cu care părinții vorbesc despre corpul lor.

Erecțiile sunt niște exerciții de pregătire.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

E normal să aibă erecții spontane chiar și la vârsta asta, așa că nu vă stânjeniți. Pentru că îl puteți face să se simtă vinovat, să simtă rușine sau să creadă că e un subiect tabu. De ce ați face-o?