Aș vrea să înțelegeți că adolescenții, chiar și copiii, nu sunt conștienți doar de schimbările prin care trece corpul lor, ci și de schimbările prin care trece corpul părinților lor. Vă aud discutând despre tot felul de probleme și vor să afle ce vi se întâmplă. Dar le e rușine sau teamă să vă întrebe.

Histerectomia … după ce le explicăm faptul că uterul e un fel de punguță sau de săculeț făcut din mușchi, mare cât patru degete puse laolaltă și în care crește un bebeluș, îi ajutăm pe copii să înțeleagă că o femeie poate trăi și fără el. Deci îi liniștim! Scoaterea uterului se face din mai multe motive. Depinde acum de voi câte informații vreți sau puteți să le dați copiilor despre starea voastră de sănătate. Ce trebuie să înțeleagă ei este că o să vă faceți bine!

Vasectomia și legarea trompelor uterine sunt considerate metode permanente de contracepție. Când unei femei i se leagă trompele, medicul taie puțin din fiecare și leagă captetele. Ovulul este eliberat în continuare de ovar în fiecare lună. E alcătuit numai din proteine, e cât un grăunte de nisip și se dizolvă după numai câteva ore.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Femeia are în continuarea menstruație și poate face sex. Sperma se va dizolva în uter.

Vasectomiile pot fi făcute în cabinetul medicului, după o anestezie locală. Se face o mică incizie în scrot, iar apoi canalele prin care trec spermatozoizii sunt tăiate și legate. Prostata va continua să producă spermă, bărbatul poate să ejaculeze în timpul actului sexual, dar după câteva săptămâni de la operație, sperma nu va mai conține deloc spermatozoizi. Testiculele nu-i vor mai produce, pentru că nu mai pot fi eliminați. Spermatozoizii sunt făcuți din proteine, așa că se absorb ușor în corpul uman. Testiculele nu se măresc după vasectomie.

Fără secrete! Educația sexuală a copiilor începe cu educația sexuală a părinților!