Robert se simte murdar. Asta pentru că, de ceva vreme, părinții îl tot trimit la duș, că miroase urât. Nu, mama și tata lui Robert, nu așa se face educația despre igiena din timpul pubertății, când oricum Robert e extrem de bulversat de toate schimbările prin care trece corpul lui. 

Când ajungem la pubertate, corpul nostru transpiră mai mult și mai devenim și alergici la săpun și apă.

Vezi că miroși îngrozitor și treci la duș!, Mnnnu e tocmai plăcut pentru Robert să audă asta de la părinții lui. Pentru că oricum merge la baie, dă drumul la duș, dar stă pe toaletă, pe telefon cu colegii: 

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

iar m-au trimis ăștia la baie că miros nașpa.

Ca să nu mai fugă de duș, trebuie să îi explicați lui Robert că atunci când transpirația iese prin pori, ea e curată. Nu miroase. Dar, în câteva secunde, apar bacteriile de peste tot care se instalează în transpirația lui. Iar bacteriile miros tare urât. Așa că trebuie să se spele zilnic ca să scape de ele. Dacă se dă cu deodorant, nu face altceva decât să lipească de el bacterii vechi de câteva zile. Plus bacteriile noi. Rezultatul: miroase cumplit! Și mai fug și fetele de el.

Trebuie să vă spălați la subraț în fiecare zi, dragi pre-adolescenți. 

Chiar dacă nu puteți face duș complet zilnic, tot trebuie să găsiți o soluție să vă spălați la subraț. Vă puteți da cu deodorant după ce vă spălați. Dacă nu vă spălați și vă dați cu deodorant, o să mirosiți de zece ori mai urât. Să vă spun un secret: și pe Tinder miroase.