Lewis Hamilton a descoperit că are în colecție două chitare primite cadou de la David Bowie

Legendele intră în Hall of Fame

Thierry Henry și Alan Shearer sunt primii jucători incluși în Hall of Fame-ul Premier League. Henry a marcat 175 de goluri în 258 de meciuri pentru Arsenal, care a câștigat PL neînvins în 2004. Shearer are 260 de goluri în 441 de meciuri și a făcut-o pe Blackburn campioană după 81 de ani.

Despre legende, numai de bine! Alan Shearer și Thierry Henry sunt oficial primii jucători incluși în Hall Of Fame-ul Premier League! Cei doi foști atacanți au scris istorie în fotbalul englez și merită din plin să stea la loc de cinste!

Thierry Henry, Titi pentru prieteni, este exemplul perfect de jucător care le-a avut pe toate! Fuleu, viteză, tehnică și precizie de pistolar. Henry a ajuns la Arsenal în 99 și i-a luat ceva să explodeze, dar Arsene Wenger, legendarul antrenor al tunarilor, a știut ce potențial are atacantul francez. 258 de meciuri, 175 de goluri și 74 de pase decisive în Premier League pentru Arsenal. A fost golgheter în campionat patru ani la rând, între 2001 și 2005. Omul record, rege pe Highbury și Invincibil în sezonul 2003-2004, când Arsenal a devenit campioană fără să piardă un singur meci în campionat. Are și statuie în fața stadionului, ca să nu avem nicio discuție!

Alan Shearer a fost omul care a refuzat cluburile mari și a jucat doar pentru glorie și fani. A fost transferul record al lui Blackburn în 92, care se zbătuse până atunci în ligile inferioare din Anglia, și ce transfer a fost! Trei ani mai târziu, Blackburn dădea la o parte giganții Manchester United și Liverpool și devenea campioană după 81 de ani! A plecat mai apoi la Newcastle, unde a devenit idolul tribunelor! Cu 260 de goluri în 441 de meciuri din Premier League, Shearer rămâne și în ziua de astăzi cel mai bun marcator din istoria competiției.

Wonder Woman dă curaj femeilor

Gal Gadot a lansat împreună cu National Geographic primul episod al miniseriei „Impact”. Wonder Woman stă de vorbă cu Kameryn Everett, care le învață pe fetele de culoare din Detroit să patinize.

Wonder Woman este un simbol pentru femeile puternice din toată lumea și le ajută să reușească și în viața reală! Gal Gadot și National Geographic au lansat împreună primul episod din „Impact”, o miniserie-documentar care spune povestea a șase femei care au îndrăznit să viseze și care îi inspiră pe cei din jurul lor în fiecare zi. În primul episod din noul documentar, Gal ne-o prezintă pe Kameryn Everett, o patinatoare din Detroit, care, la doar 20 de ani, le antrenează pe fetele de culoare din orașul ei și le învață cum să facă față atât provocărilor atât pe gheață, cât și în viață!

Pedalează la aer rarefiat

Kriss Kyle, biciclist profesionist, s-a dat cu bicileta pe un circuit special amenajat la Burj al-Arab (Dubai).

Kriss Kyle, biciclist profesionist, s-a hotărât într-o zi să scape de frica de înălțime! Cum? Scoțianul a luat BMX-ul și-a sărit cu el direct dintr-un elicopter în mișcare! Când a aterizat pe acoperișul hotelului Burj al-Arab, din Dubai, și a văzut ce traseu superb i-au amenajat băieții de la Red Bull, Kriss a dat și mai tare din pedale! Mă mir că nu s-a rătăcit în labirintul acela! Când s-a obișnuit cu șemecheriile la aer rarefiat, a început să i se facă dor de public. A luat liftul și a făcut show și în stradă!

Scoate chitara de la naftalină

Lewis Hamilton a descoperit că are în colecție două chitare primite cadou de la David Bowie. Pilotul F1 a primit în dar chitarele în urmă cu câțiva ani, dar n-a știut până de curând cine le-a trimis.

Lucrurile bune se întâmplă atunci când nici nu te aștepți! Aceasta este noua mantră a lui Lewis Hamilton! Pilotul celor de la Mercedes a scotocit prin dulapuri și a scos, ca tot omul, o chitară de colecție primită în dar de la unul dintre cele mai mari staruri rock din istorie. Acum câțiva ani, britanicul s-a trezit cu o surpriză în fața ușii! În cutie erau două chitare elecrice, noi-nouțe, dar nici urmă de expeditor pe cutie! Într-o zi, o cunoștință i-a spus adevărul! Chitarele erau, de fapt, de la David Bowie, mare fan al lui Hamilton! Cum n-a apucat să-i mulțumească niciodată pentru gestul lui, pilotul de Formula 1 și-a făcut curaj să cânte câteva acorduri pentru fani în memoria lui Bowie!

Canelo ia o pauză de golf

Canelo a luat o pauză de la antrenamentele de box și a jucat golf cu Ezekiel Elliot, de la Dallas Cowboys.

Lui Canelo i-au rămas mai puțin de două săptămâni până la lupta pentru unificarea centurilor la categoria mijlocie, dar nu lasă emoțiile să-l dea gata! Trebuie să aibă mintea limpede pentru înfuntarea cu Saunders, așa că o pauză de la antrenamente nu strică! Zilele acestea, mexicanul a lăsat ringul și trasul de fiare pentru un meci de golf cu Ezekiel Elliot, jucător de fotbal american la Dallas Cowboys! Cine știe, Canelo? Poate după ce câștigi tot ce se poate în box vei face din golf mai mult decât un simplu hobby. Acolo n-au centuri, au jachete, dar la cât de ambițios ești, parcă văd că faci colecție și acolo!