Welcome to the club, Lleyton!

Lleyton Hewitt, retras din circuitul ATP în 2016, a fost inclus în Hall of Fame-ul tenisului Mondial.

Lleyton Hewitt, retras din tenis în 2016, a fost inclus în Hall of Fame-ul tenisului mondial! Hewitt are în palmares două trofee de Grand Slam, iar în 18 ani de carieră a obținut 30 de titluri în ATP! Ce cadou mai frumos de atât putea să primească odată cu schimbarea prefixului, la 40 de ani?

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

 Și fetele din grupul „Original 9” au primit distincție! Au militat ani de zile ca femeile și bărbații să aiba premii egale în bani la turneele de tenis, iar astăzi circuitul WTA există datorită lor!

Dacă antrenorul Dennis Van der Meer ar mai fi trăit, s-ar fi bucurat să audă cum e strigat în completarea listei magice! Cunoscut drept „antrenorul antrenorilor”, el a creat organizația Registrului Profesional de Tenis, care scoate la suprafață ce-i mai bun din profesorii și antrenorii îndragostiți de acest sport!

10 pentru tricou, 4 pentru sacou!

Manchester City și Puma au lansat un echipament în ediție specială, care își schimbă design-ul când este udat. Pep Guardiola a purtat un sacou cu sigla imensă a lui City pe spate în meciul de CL cu Gladbach.

Englezii trăiesc pentru fotbal! Abia așteaptă să se întoarcă la miuțele din weekend după carantină, să scoată echipamentele de la „naftalină”! Manchester City s-a gândit să le facă o surpriză fanilor și, împreună cu cei de la Puma, au făcut un tricou care își schimbă look-ul dacă se udă. Cum în Anglia plouă des, băieții o să aibă în sfârșit un motiv de laudă, chiar dacă sunt uzi leoarcă! Nota 10 pentru idee, dar ce ne facem cu sacoul lui Guardiola din meciul de Champions League cu Gladbach? Cred că City ar trebui să găsească un sponsor serios și pentru echipamentul lui Pep, pentru că imprimeul ăla arată foarte suspect!

Suta la piept…cu o mână!

Powerlifter-ul Larry Wheels a postat un clip pe Instagram în care împinge 100 kg la piept cu o sigură mână.

Powerlifterul Larry Wheels e absolut uimitor! Zici că este Hulk, doar că tot ce face Larry e pe bune! Ar putea să joace lejer în Avengers dacă Marvel o lasă mai moale cu efectele speciale pentru uriașul verde! L-ai mai văzut și tu pe internet cum, în loc de gantere, îi ridica pe colegii lui de antrenamente! Acum, Larry s-a întrecut pe el însuși! A împins la piept 100 de kg cu o singură mână! Nici nu știu de ce mă miră! Doar e considerat unul dintre cei mai puternici powerlifteri din lume!

Percuția vindecă tristețea!

Muzica l-a ajutat pe Lando Norris, pilotul de Formula 1 al echipei McLaren, să lupte cu depresia în trecut.

Lando Norris se luptă în circuitul Formulei 1 din 2019, când a debutat pentru McLaren, dar se luptă foarte mult și cu el însuși de ceva timp! Terapia l-a ajutat foarte mult să devină mai tare pe plan mental, dar muzica îl face cu adevărat fericit când se dă jos de la volan! Lando cântă la tobe și chiar ține bine ritmul! Cu puțin antrenament, poate deveni maestrul monopostului, dar și al percuției!

Suflet de gospodină, stil de regină

Serena Williams are grijă să arate mereu impecabil, dar găsește timp să gătească pentru familia ei.

Știi că Beyonce are o melodie, „Upgrade U”, în care sfătuiește femeile să fie gospodine, dar, în același timp, să țină mereu la imaginea lor? Cred că și Serena Williams s-a inspirat din versurile piesei! Deși îi permite bugetul, Serena nu angajează pe nimeni să-i facă treburile prin casă! Găteșe zilnic cu drag și spor! Că, de…nu există prăjituri mai gustoase decât cele făcute de mâna ta! Seara, după ce-și dă jos șortul, americanca nu se pune direct în pat! Își urmează cu strictețe ritualul de noapte, se imbracă elegant și se filmează pentru Instagram! Să vadă și fanii că după o zi încărcată, arată impecabil, de parcă n-ar fi ridicat un deget!

Pia di María, Karate Girl

Ángel Di María a învățat-o pe fetița lui, Pia, câteva mișcări de karate, în joacă.

Cred că Ángel Di María, mijlocașul ofensiv al lui PSG, abia așteaptă să ajungă acasă după antrenamentele cu echipa! Atât de atașat este argentinianul de mezina familiei, că ar ține-o toată ziua în brațe! E adevărat că îmbrățisările lungi și dese fac bine oricui, dar și ce-i prea mult strică! Așa că fotbalistul adaugă orelor de afecțiune și puțină mișcare! Pia s-a bucurat să primească de la el, în joacă, lecții de karate!