Încurcă pârtia cu plaja

•Surferița Anastasia Ashley s-a dus la snowboarding în Aspen (Colorado) îmbrăcată în costum de baie.

Cred că Anastasia Ashley, surferiță profesionistă, a cam încurcat plaja cu pârtia! Dar ce contează? În imaginația ei, Aspen e la o aruncătură de băț de Bali! Americanca s-a dat o tură cu placa de snowboard, dar nu echipată ca un eschimos, cum te-ai aștepta, ci în costum de baie! Sper că băieții de pe pârtie n-au făcut accident! E păcat să mergi liniștit în vacanța la schi și să ieși în peisaj după ce ți-a stricat Ashley busola!

Face bere pe Coasta de Azur/Rivieră

•Pilotul F1 Ricciardo, de la McLaren, merge constant în vizită la fabrica sa de bere din Nice (Franța).

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

Dacă de mâine n-ar mai concura în Formula 1, Daniel Ricciardo tot ar avea din ce să facă un ban frumos! Pilotul celor de la McLaren și-a făcut propriul brand de bere în 2017. „Blue Coast” a prins la public și se vinde ca pâinea caldă! Între curse, australianul face câte o vizită de lucru la fabrica din Nice. Na…controlul calității, e de înțeles! Viața e prea scurtă pentru bere proastă, așa că trebuie să se implice serios dacă vrea ca rețeta să fie respectată ca la carte! Cine știe? Dacă rămâne fără șampanie după victoriile din circuit, parcă îl vezi că scoate sticlele de bere pentru toată trupa McLaren!

Adesanya își face vlog

  • La cererea fanilor, Israel Adesanya și-a făcut propriul vlog în care le arată cum este o zi din viața lui.

Fanii lui Israel Adesanya erau curioși să vadă cum este o zi din viața luptătorului MMA, așa că nigerianul s-a apucat de vlogging! Deși campionul UFC la mijlocie spune că nu face mare lucru în afara orelor de antrenament, tot a găsit el ceva de luat ochii! Cu o camera și microfonul la purtător s-a dus să facă valuri cu ski jet-ul în golful Hauraki, din Noua Zeelandă! Și nu s-a dat singur, de nebun, a luat toată gașca la distracție! Când a ajuns acasă, ca un influencer adevărat, Adesanya s-a așezat la butoane și a editat singur vlog-ul!

Globetrotter în curtea casei

•Óliver Torres, mijlocașul Sevillei, face trucuri cu mingea de baschet în curtea casei și le postează pe TikTok.

Se vede că în weekend-uri Óliver Torres urmărește meciurile din NBA! Mijlocașul Sevillei și-a instalat un coș de baschet în curtea casei, iar când prinde ocazia își încearcă norocul cu niște șemcherii! Spaniolul are atât de multă încredere în abilitățile lui, că le postează pe TikTok, să vadă lumea că-i băiat talentat și la baschet, nu doar la fotbal! Bine, Oli! Eu unul zic să-i urmărești și pe cei de la Globetrotters, poate te inspiră pentru postările viitoare!