Un trio perfect!

Îți este dor să vezi un spectacol de circ ? Privește-le pe acrobatele din trupa „Wise Fools”! Deși nu mai au spectatori, fetele se antrenează zilnic. Cele trei finlandeze fac jonglerii suspendate de trapez, cu măiestrie și precizie. Numerele trebuie să iasă perfect chiar și în spatele cortinelor!

Se întind la maximum

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Gimnastele din grupul „Madonna Magnifique” fac din orele de stretching o adevărată artă. La antrenamente, fetele își arcuiesc trupul atât de mult, încât zici că nu au coloană vertebrală. Rusoaicele își perfecționează flexibilitatea pentru competițiile de gimnastică estetică. Pe scenă, vor să primească punctaj maxim pentru tehnică și execuție.

Cu motorul la înălțime

Îl cheamă Tom Parson are 39 de ani și zice că e un om simplu, până când se urcă pe motocicleta sa! Practicant profesionist de motocross, americanul își trăiește viața din plin, când sare peste rampele abrupte din circuitele off-road! Cele mai reușite salturi, le postează în online, pentru cei care nu apucat să-l vadă încă în realitate !

Misiune imposibilă

Parașutiștii din grupul „Team Mission X” au dus la capăt o misiune care părea imposibil de pus în practică: s-au aruncat cu mașina din avion ! Americanii au ales, pentru săritura lor, o zonă ferită de ochii lumii: Area 51, din Arizona! Probabil sunt singurii extratereștri care au invadat baza secretă a Armatei Americane!

Pe Acele Diavolului!

Fotograful Antoine Mesnage și-a luat inima în dinți și a experimentat mersul pe sârmă, împreună cu prietenii săi. Tinerii s-au simțit ca pe ace, când au traversat distanța dintre stâncile numite „Acele Diavolului”, din masivul Mont Blanc. După aventura de la patru mii de metri altitudine, Antoine și-a dat seama că tot sportul minții este mai sigur !

Surfing pe cal!

Vrei să mai adaugi ceva pe lista sporturilor de practicat ? Notează surfing-ul cu cai ! A fost inventat în Anglia, în anul 2005 și este un sport extrem în toată regula ! Nu stai aprope de ocean ? Practică-l pe lac ! Ai mare grijă la ce te inhami ! Pe apă, poți să prinzi până la 60 de kilometri pe oră, chiar dacă ai doar un cal putere !

Cel mai bun jucător de volei!

Kiara, un labrador negru din Norvegia, nu este doar cel mai bun prieten al omului, ci și un jucător excelent de volei. La doar 3 ani, patrupedul ridică perfect mingea la fileu ! A învățat totul de la jucătorii echipei „Beachvolley Kings”, cei mai buni din lume la voleiul pe plajă ! Se antrenează câte 40 de minute pe săptămână, fiindcă nu vrea să-și rănească încheieturile !