Face valuri pe asfalt

Toamna, surferița Alyssa Lysset nu se mai avântă în largul oceanului Pacific. Americanca face valuri, cu placa de skateboard, pe asfalt! Trick-urile și virajele îi ies perfect pe rampele „pump truck”! Când prinde viteză pe placa cu patru roți, își amintește cel mai bine de zilele când plutea pe apă!

Mai tare decât Spider-Man

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Practicantul de parkour, Moumen Machlah este mai tare decât Omul Păianjen ! Cu mâinile goale, sportivul din Danemarca se cațără pe orice clădire îi iese în cale. Nu-i trebuie puteri speciale ca să pună în practică acest sport ! Doar are experiența a 10 ani de antrenament constant!

Îl ține gheața

Când nu face expediții pe munte, ghidul turistic Romano Salis se dă cu patinele pe gurile de lac înghețate. Daca are timp, face câteva jonglerii cu crosa și pucul de hochei. Perfecționist de fel, antrenamentul de pe lac îi reamintește elvețianului de momentele când nu trebuie să spargă gheața !

Cursa de pe munte

Biciclistul Antoni Villoni nu mai suportă agitația din oraș, așa că parcurge zilnic, cu mountain bike-ul său, traseele din vârfurile Alpilor. Nu are nicio grijă când pedalează, în viteză, pe pantele abrupte ! Pe lângă faptul că își schimbă săptămânal cauciurile, știe că-l țin frânele !

Înot sincron

Cele mai frumoase spectacole de gimnastică nu se fac doar la sol ! Îți arată fetele din echipa de înot sincron a Rusiei, care zguduie fundul bazinului prin coregrafii bine puse la punct. În demonstrațiile lor, rusoaicele își sincronizează toți mușchii din corp cu ritmul muzicii. Chiar și la antrenamente, fiecare pas trebuie executat perfect !

Cursa cu patul

Sunt zile în care n-ai chef să ridici capul de pe pernă? Nici nu-i nevoie! Poți sa faci sport direct cu patul! Anual, somnoroșii din orașul Knaresborough, Marea Britanie își pun paturile pe roți și se întrec cu ele pe un traseu de 3 kilometri. Chiar dacă pare un sport pentru toți adormiții, trebuie să depui mult efort ca să treci primul linia de finish !