Freestyler no. 1!

Michal, un puști de 17 ani din Polonia, a câștigat concursul de freestyle început de Bayern în martie.

Concursul de fotbal freestyle lansat de Bayern München în luna martie a ajuns la final! Puști sub 17 ani din toate colțurile lumii s-au întrecut pe net în șmecherii cu mingea! Băieții s-au îmbrăcat cu echipamentul bavazerilor, ca să le poarte noroc, și au trecut la treabă! Partea tare e că nu jucătorii au decis cine e cel mai talentat dintre ei, ci fanii! Publicul s-a uitat, a analizat fiecare mișcare în parte și l-a votat Michal, conaționalul lui Lewandowski! Sigur puștiul s-a ambiționat când a văzut ce devastator a fost „Lewa” sezonul acesta!

Bounce in Miami

Tsitsipas, Rublev, Zverev și Schwartzman au participat la Bounce Challenge în cantonamentul din Miami.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Un sportiv care se respectă spune „da!” și provocărilor din afara terenului! Cred că băieții au fost mai pe felie aici în cantonamentul din Miami! Stefanos Tsitsipas, Andrey Rublev, Alexander Zverev și Diego Schwartzman le-au arătat fanilor că sunt maeștri ai coordonării! Challenge-ul i-a pus puțin în dificultate, asta pentru că n-a prins din prima schema! Arunci mingea, ea cade pe masă, iar tu te prefaci că ștergi praful până când se oprește din țopăit! Câștigătorul probei a fost Schwartzman, chiar dacă a încercat să fure startul. În doi timpi și 33 de mișcări a terminat treaba!

Natalia Bryant, mândria familiei

Natalia Bryant, fiica lui Kobe și Vanessa Bryant, a fost acceptată la Universitatea din California de Sud.

Universitatea din California de Sud a fost și una dintre opțiunile de top ale tatălui ei în adolescență.

Familia Bryant are victoria în ADN! Vanessa, soția lui Kobe Bryant, fostul star de la Lakers care a murit într-un accident de elicopter anul trecut, i-a anunțat pe toți urmăritorii de pe Instragram că mezina familiei, Natalia, a fost admisă la Universitatea din California de Sud! Bucuroasă până la cer, Natalia n-a putut să-și stăpânească emoțiile când mama ei i-a dat vestea! Și cum să nu-i salte inima de fericire, mai ales că aceasta universitate a fost în top 3 pe lista tatălui său, în adolescență! Bravo ție, Natalia, ești elevă silitoare și la locul tău! Cine știe? Poate într-o zi te vom vedea în WNBA!

Maria și Garbiñe, mereu în formă

Maria Sharapova și Garbiñe Muguruza le-au arătat fanilor cum se mențin în formă bună tot timpul anului.

Sălile se închid, dar Maria Sharapova nu se lasă! Au trecut 12 luni de când rusoaica face exerciții în sufragerie, iar rezultatele sunt super! A investit într-un aparat smart de antrenament și pare că a meritat! Sharapova e pregătită oricând de o ședință foto și o să ne dea pe spate cu pozele de la plajă vara asta!

Că veni vorba de plajă, Garbiñe Muguruza i-a luat pe băieții de la British Vogue pe malul mării și le-a arătat cum se antrenează! Preferă în general exercițiile full body cu greutatea corpului! Abdomenul contează cel mai mult pentru ea! Îi dă stabilitatea de care are atâta nevoie pe terenul de tenis! Nu sare peste picioare, așa că, la finalul programului, Muguruza a făcut câteva fandări laterale, genuflexiuni și o tură cu bicicleta, căci e bine să puncteze și ora de cardio!

Unul cu vervă, altul cu febră

Djokovic și-a luat familia la antrenament înainte de turneul de Masters din Monte Carlo.

Chiar dacă a făcut febră musculară după meci, Beckham s-a distrat la tenis în aer liber.

Imediat cum a aterizat în Monaco, Novak Djokovic a intrat pe teren! Numărul 1 ATP vrea să fie Zeiss la Mastersul de 1000 de puncte din Monte Carlo, care începe pe 18 aprilie! Cu câtă sete dă în minge la antrenamente! Simte că revederea cu Rafa Nadal e aproape! Stă concentrat, dar știe să se și relaxeze cu familia. Le predă Jelenei și copiilor reverul lui ghiulea!

Și David Beckham face demonstrații cu racheta pe Instagram! Ceva mai piano…Beckham nu mai are condiția fizică de altădată, chiar dacă se menține în formă bună! După meci, Becks a resimțit câteva dureri de spate, dar crede că a meritat toată distracția!