„Marius Tucă Show”, 1 iulie 2021. Invitaţi: Adrian Marinescu, Dan Bittman, Ion Șerban și Flavian Crăciun

Ion Șerban, antrenor de tenis, Flavian Crăciun, jucător de tenis, medicul Adrian Marinescu și Dan Bittman, liderul trupei Holograf, au fost invitați la Marius Tucă Show.

Ion Șerban a jucat tenis cu toți demnitarii României din ultimele decenii, începând cu Ilie Verdeț și Nicu Ceaușescu și terminând cu Adrian Năstase și Florin Georgescu. El este omul care vrea să pună bazele tenisului social – un concept care definește, în esență, accesul copiilor fără posibilități materiale la antrenamentele de tenis.

Imobilizat în scaunul rulant de la 19 ani, Flavian Crăciun și-a regăsit motivația de a trăi și de a fi optimist. Participă la turnee internaționale și le și câștigă. A venit la Marius Tucă Show pentru a povesti cum să-ți depășești limitele.

Vaccinarea – trecut – prezent – viitor. Medicul Adrian Marinescu a dezvăluit amănunte din interior despre campania de vaccinare.

În schimb, Dan Bittman a povestit despre autoritate și exagerări, despre clișee și limitări, mai simplu spus – despre sistemul din România.