La Marius Tucă Show, au fost invitați psihiatrul Gabriel Diaconu, istoricul Marius Oprea și profesorul Mircea Miclea.

Gabriel Diaconu e medic psihiatru cu supraspecializare în suicidologie și psihotraumatologie. S-a remarcat în spațiul public ca o voce avizată în decriptarea angoaselor sociale, printr-o analiză lucidă în privința peisajului politic și nu numai. A venit la Marius Tucă Show pentru o discuție tranșantă pe tema societății românești post-COVID.

Campania de vaccinare e superbă, putem spune, dar lipsește cu despăvârșire. Unde mai pui videoclipurile penibile ale politrucilor cu pretenții de politicieni, care sunt bune de pus pe raftul cu filme de comedie! În plus, Florin Cîțu vrea să fie șeful PNL. Istoricul Marius Oprea a discutat despre amuzantul peisaj politic românesc.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Când a venit vorba despre sistemul nostru de învățământ, profesorul Mircea Miclea a știut clar cum să puncteze. O țară care nu dă doi bani (literalmente) pe sistemul ei de educație e sortită pieirii. Noi știm asta, tu știi asta, toată lumea știe asta. Ce e de făcut? De ce nu se face? La aceste întrebări, a răspuns Mircea Miclea.