„Marius Tucă Show”, 10 iunie 2021. Invitați: Alina Cîrjă, părintele Constantin Preda și Alexandra Paven

Invitații de azi – Alina Cîrjă, directorul Școlii Româno-Finlandeze, părintele Constantin Preda și creatoarea de emoții Alexandra Paven.

Directorul Școlii Finlandeze, Alina Cîrjă, s-a luptat mult să aducă o schimbare în sistemul de educație, iar rezultatele de până acum par s-o confirme. Astăzi vine la Marius Tucă Show să-ți prezinte un proiect-pilot despre cât de mult înseamnă implicarea tatălui în educația copiilor. Figura paternă e vitală pentru creșterea unui copil armonios psihic. Aici, Alina Cîrjă vine cu un pachet de propuneri pentru cum pot face tații să se implice mai mult în educația copiilor lor.

Ziua Înălțării Domnului și Ziua Eroilor. E ziua în care Hristos S-a înălțat la cer de pe Muntele Măslinilor, în văzul apostolilor și a doi îngeri. Dacă Învierea nu a avut martori, Înălțarea a avut-o. Înălțarea Domnului închide în chip rotund întreaga ființă hristică, arătându-i divinitatea și demonstrând că omul se poate îndumnezei. “În lume necazuri veți avea. Dar îndrăzniți! Eu am biruit lumea!”, spune Hristos. Să nu uităm niciodată că avem, în fiecare secundă posibilitatea de a ne îndumnezei, după exemplul Mântuitorului. Părintele Constantin Preda a venit la Marius Tucă Show ca să-ți spună mai multe despre excelența creștinismului.

Alexandra Paven se mișcă lejer în lumea simbolurilor atavice. Parfumurile ei sunt paranteza dintre eternitate și mitocondrii. Stă cu zânele la cafea și le dă sfaturi zmeilor. Știe că cel ce-ți cere să crezi în el e un mincinos (Trust me, I’m a liar!) și mai știe că parfumul e preambulul seducției. Îți spunem un secret: mâine e ziua ei. Vine la cel mai dur realizator de radio, televiziune și presă scrisă din toate timpurile pentru că poveste, pentru că legendă. Hai s-o vezi pe femeia-emoție într-o discuție-spectacol!

Marius Tucă Show, la Aleph News și pe alephnews.ro. “Eleganța nu e posibilă fără parfum. E nevăzut, e de neuitat, accesoriul ultim” (Coco Chanel).